lauantai 2. tammikuuta 2010

Uusi vuosi on korkattu =)

Uusi vuosi otettiin vastaan nukkuen. Ei sitä näin vanhana enää jaksa ammuskella raketteja eikä valaa tinoja. Läpi unen kuunneltiin naapurien paukutusta, yhtään rakettia en kyllä nähnyt.

Ennen uutta vuotta kummipoika perheineen kävi kylässä ja toi meille joululahjan. Nämä piparit ovat hänen (2v) tekemiään - tosin äidin avustuksella - ja niitä on selvästi "disainattu" =)
Ihana lahja, emme ole raaskineet syödä näitä. Alkuvuosi aloitettiin tänään ale-myynneillä. Tai meillä oli siis selvät sävelet mitä lähdimme kaupungista hakemaan. Mm. löylykauha piti ostaa, kun entinen sanoi työsopimuksensa irti uuden vuoden aattona. Eilen sitten saunottiin soppakauhan voimalla ;) Jotain heräteostoksiakin löytyi. Sain vihdoin kauan himoitsemani ison lyhdyn etuovelle. Nyt raaskin ostaa sen kun sain puoleen hintaan Tokmannilta. Jees, tykkään tästä!

Nyt kynttilässä on tuli ja se valaisee ovella meille tulevia. Kunhan ilta hämärtyy, niin pitää lähteä ihailemaan sitä itsekin. Pikkuhiljaa on taas tehty käsitöitäkin, tekeillä on kämmekkäät itselleni ja sukkia varastoon. Kunhan jotain valmista syntyy, niin palailen taas.

4 kommenttia:

Lapsukainen kirjoitti...

Hyvä, että sait sen lyhdyn, jonka halusit =).

Minna kirjoitti...

Hih! Samanlaisia disainattuja pipareita tuli meidänkin kaksivuotiaalta :D Plus sen lisäksi isoja kökköjä, mutta tosi hyvän makuisia.

Mä tein kanssa tuolla Hepsin sukkamallilla sukat ja tykkäsin kovasti mallista: helppo ja näyttävä.

Mukavaa ja onnellista uutta vuotta.

Marjut kirjoitti...

Kiva lahja:)Lyhty on tosi nätti!

Hepsi kirjoitti...

Upea lyhty! Minulla oli eilen täällä kynttiläkutsut ja sain valita jotain lahjaksi. Valitsin lyhdyn, jossa haluan pitää talvisin aina kynttilää palamassa.