sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Ikävä ihanaa Mussukkaa

Olemme palanneet kotiin. Pakko, sillä huomenna minulla on työpäivä. Mies jatkaa ansaittua lomaansa, huomenna hän viettää sitä kummipojan päiväkodissa "Aikuisen ystävän päivässä". Kuullostaa niin mukavalta, että olen vähän kade, että Mies pääsee sinne ja minä joudun tekemään niitä ainaisia töitä ;). Onneksi näimme tänään kummipojankin, sain minäkin osani =)

Sukat päätyivät Mummon ja Papan Mussukan jalkoihin. Aikaa, tilaa ja Mussukan hermoja säästääksemme, kuva on molemmista sukista yhtä aikaa. Juu, niitä molempia on parit =).

Mussukan sukat x 2, koko 4 kk vauva (8 s puikolla)
Lanka Novita Nalle kukkaketo, väri ruusu, 26 g, Järnbogarnin sukkalangan jämiä, 26 g
Puikot 3 mm Knitpics sukkapuikot

Sukat olivat juuri sopivat, nyt lisättävä silmukoita ja kerroksia, muuten tulee tehtyä liian pientä. Pikku rakas kasvaa niin nopeasti, ettei täällä vähän kauempana meinata pysyä perässä. Ruususukat prinsessa Ruususelle tuli testattua eilen kauppareissulla; hyvät olivat ja tehtävänsä tekivät. Sieltä kauppareissulla päivitettiin vähän Lapsukaisen ja Vävyn ruokakaappia. Nyt on ainakin Mussukalla syömistä vähäksi aikaa =)

Hyvin tuntui Mussukalle ruoka maistuvan. Tai se riippui ihan siitä kuka syötti. Mummolle ja Papalle laitettiin suu suppuun purkin puolivälissä, mutta äiti ja isä saivat syöttää parikin purkkia yhtä kyytiä. Pääruuaksi kasviksia tai perunaa ja jälkkäriksi hedelmäsosetta. Ja sen jälkeen oltiin yhtä hymytyttöä!

Meno- ja kotimatkalla neuloin kaulahuivia Novitan Puro batikista - ja sain sen myös valmiiksi. Toisena neuleena ollut sukka jäi jäähylle viitisenkymmentä kilometriä ennen kotia, tuli liian pimeää. Kunhan tokenen tästä "aikarasituksesta", niin pitää lisätä vielä tänne tiedot huivista sekä piposta, joka valmistui jo aika päivää sitten.

Myöhästynyttä ystävänpäivää kaikille, jotka sitä ovat minulle toivottaneet, täällä tai muualla. Onnekseni ympärilläni on ihana perhe, suku ja ystäviä, toivottavasti muistan olla heille hyvä ystävä myös vuoden muina päivinä. Ja ihan erikseen mainittuna; kiitos viestistä Hanna (minä olen valas!) ja kiitos langoista Ursula (niistä tulee ihania sukkia!) !!

Ei kommentteja: