sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Helteistä sunnuntai-iltaa =)

Näin kuumalla ilmalla ei tee mieli muuta kuin olla. Ja vaikka vain istut paikallasi, niin hiki virtaa. Saunominen auttoi hiukan (juu, vaikka ulkona onkin lämmintä +30 ja hikoiltu ollaan koko päivä, niin lämmitettiin sauna), mutta kuuma on. Oikeastaan ei voi valittaakaan, tämä lämpö on mukavaa kipeille lihaksille ja nivelille.

Löysin myös luontaistuotekaupasta "pillereitä", joita en ollut ennen kokeillut. Ne taitavatkin auttaa jollain ihme tavalla. Olen ollut energisempi ja vähemmän kipeä kuin aikoihin. Johan minä kohta lähden juoksemaan ;) Perjantaina tein kotona etätöitä ja siinä sivussa pesin tämän huushollin ikkunat sekä siivosin katosta lattiaan makuuhuoneen. Niin ja imuroin ja pyyhin pölyt muualtakin. Eikä tuntunut missään, tavallisesti olisin ollut jo puolikuollut tuon työmäärän jälkeen. Ihanaa, on älyttömän mukavaa touhuta ilman särkyjä.

Perjantaina kävin postista hakemassa osan "sakoista". Tässä on vaan puolet euroista kulutettu, kiva, että Tapion lankakaupassa on tarjouksia. Pari sukkalankapakettia, Fabelia, Drops Delightia, Frostia, Regiaa ja Maijaa. Nyt voi taas tehdä sukkia =) Miehelle sanoin, että kun lomalla tehdään reissua länsirannikolle, niin auton on ihan pakko koukata tuonne kauppaan. Minä haluan nähdä sen livenä. Ja pahoin pelkään, että siellä palaa rahaa....

Ja tässä minun oikea Farmiville, kuten Vävy tämän nimesi. Sato kasvaa vauhdilla, tästä on saatu jo monen monta salaattiainesta; etenkin sipuliheinä ja herneenversot käytetään hyväksi. Jälkiruokaosasto (=mansikat) on vielä vähän huonoissa kantimissa, on ollut pakko tyytyä kaupan tätin antimiin. Ja niitä kotimaisia mansikoita on kulunut tänä viikonloppuna, vaikka vielä arvokkaita ovatkin. Mutta ovat ne vaan niin hyviä!
Tänään meillä kävi vieraita, enemmän kuin koko keväänä yhteensä. Tarjolla oli mansikkakakkua, niitä kuluikin pari, oli se vaan niin hyvää.... Oli tosi mukavaa, kiitos kaikille. Ai käsitöitä? No, niitä syntyy tuossa sivussa pikkuhiljaa, mutta vielä ei ole valmiina oikeestaan mitään. Mutta jokunen työ on vaiheessaan =)

2 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Sinäpä olitkin sitten reipas, kun pesit kaikki ikkunat kerralla. Minulla on edelleen pestynä vain ne yhdet.
Kauniita lankoja!

Näppi kirjoitti...

Meillä on ikkunat yhä pesemättä. Ihana farmville sulla, katteeks käy. No ehkä mulla on ens kesänä jo oma... toivoo** ja tapion kauppaan ois kyllä kiva päästä...
helteisiä jatkoja! :)