tiistai 28. syyskuuta 2010

Lapasteluksi meni

Viikko on vierähtänyt kohta etelän mailla. Ja on aurinko paistanut ihan kuin vieläkin etelämmässä, mutta kylmä tuuli ja viileä ilma kertoo, että Suomen rajojen sisäpuolella ollaan =) Toki ulkoilua on harrastettu joka päivä, mutta tämän mummon ulkoilu on ollut lähinnä keinun keinuttamista ja Dinon heiluttamista - ja tietenkin varmistamista, että pikku tyttö pysyy niissä. Selkä- ja käsivarsilihakset (ne piiloutuneet) ovat saaneet kunnon kuntokuurin, kohta löytyy mummosta habaa ;).

Ulkoilun, leikin ja päiväunien lomassa mummo on joutanut tekemään Mussukalle peukku-lapasia. Edelliset lapaset olivat vielä peukuttomat, mutta niillähän oli ihan onnetonta leikkiä ulkona. Onneksi mummolla on puikkoja mukana ja lankaakin, vaikka lapasten langat haettiin Lankamaailma Nordiasta.
Mussukan lapaset versio 1, koko 1 v (peukalokiilattomat)
Lanka Maija, väri 271, 22 g
Puikot 3,5 mm KnitPro (hyvät nämä uudet paksummatkin ovat neuloa)

Lapaset olivat muuten ok, mutta mokomat valuivat aina hihan päältä pois  - ja sen jälkeen ne oli helppo repäistä pois tieltä =). Onneksi lapasnipsut pitivät tumput tallessa. Peukalokin pyöri välillä vaikka missä, toisella puolella kämmentäkin, mutta eihän se tahtia haitannut. Mutta silti neulottiin versio kaksi.
Mussukan lapaset versio 2, koko 1 v (peukalokiilallinen)
Lanka Maija, väri 271, 23 g
Puikot samaiset 3,5 mm
Toisia lapasia ei ole vielä testattu muutoin kuin parvekkeella omassa keinussa. Ja hyvin ne toimivat, hauskaa oli =)

Onnea mummon Rakas, täytät tänään 1 vuotta!

Ei kommentteja: