lauantai 12. helmikuuta 2011

Lauantai-illan höpinöitä

Viikko on taas humpsahtanut jonnekin historiaan. Kiirettä on pitänyt, etenkin työmaalla, jossa välillä on menty paniikista toiseen. No, onneksi kaikki työt on kuitenkin ehditty tehdä ajallaan ja toivottavasti kunnolla. Välillä päivää on joutunut vähän venyttämään, mutta niillä tunneilla olen hankkinut täyttä talvilomaviikkoa. Syksyllä, kun Mussukka kakkosta odoteltiin, kaksi talvilomapäivää piti ottaa jo käyttöön. Ennen kuin meikäläisen talviloma alkaa pääsiäisen jälkeen, niin noita tunteja on takuulla kertynyt tarpeeksi.

Illat on tullut sitten huilailtua. Ukkokulta on onneksi käynyt päivällä jo valmiiksi kaupassa. Useimpana iltana oli kotona odottamassa kylpyvalmis sauna ja tuo miun rakas sitten kokkasi vielä hyvät pöperöt pöytään. Kyllä tämän eukon kelpasi =) Mitenhän taas käy ensi viikolla kun armahaiseni joutuu lähtemään töihin - ja minä tekemään itse ruuan, aamupalan ja ajamaan autollakin.... Olenkohan päässyt taas vähän liian helpolla ;).

Tänä aamuna pistettiin kyllä hösseliksi yhdessä ja siivottiin kunnolla. Ukkokulta tamppasi matot lumessa ja minä pesin lattioita höyrypesurilla ja pyyhin pölyjä kaikista mahdollisista ja mahdottomistakin paikoista. Oli kiva tulla puhtaaseen kotiin kauppareissulta ja laittaa ystävänpäiväkukat maljakkoon. Juu, sain kimpun kun ostin sen itse =). Mutta oli meidän omatkin kukat innostuneet ja pääsiäis/joulukaktus (en tiedä kumpi se on, kun kasvi kukkii ihan milloin se itse haluaa, kuitenkin pari kertaa vuodessa) lahjoitti ensimmäisen valmiin kukan.
Yhdet sukat ovat pudonneet puikoilta, mutta ne on vielä viimeistelemättä. Nyt voisi sitten tehdä sen seuraavan parin loppuun...

1 kommentti:

Omppumato kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää!