torstai 10. marraskuuta 2011

Tämä on yhtä juhlaa

Tänä aamuna tuli tehtyä vähän toisenlaisia käsitöitä. Suku jo tietää, että meikäläisen leivontataidot on jostain syvältä ja enemmän tehdään sutta ja sekundaa kuin syötävää tavaraa. No, onneksi Ukkokultakin iski taitonsa kehiin ja yhdessä kehiteltiin voileipäkakku. Ukkoseni täytti (=maustoi) leivän ja minä koristelin sen sitten. Eihän tämä mikään konditoriatuote ole, mutta ihan hyvää ja syötävää (jopa vieraat kehui).
Täytekakku oli sitten ihan itsetekoista. Kerrankin sain onnistumaan kakun pohjan ja Ukkokullan näkemyksen mukaan sitten iskin koristeita kehiin. Ja kun suklaarouhetta tippui vahingossa lautaselle, niin sitten lisättiin niitä reilusti tarkoituksella..... No, ruusut kuitenkin on ihan kaupasta ostettuja. Ei sitä ihan niin taitavia olla =).
Aivan, viisikymppisiähän täällä juhlitttiin. Tuo armas aviomieheni sai maagiset vuodet täyteen ja tänään, varsinaisena syntymäpäivänä, oli "kenraaliharjoitus" viikonloppua varten. Lauantaina on tulossa meidän lähipiiri; omat "kakarat", vanhemmat, molempien sisarukset perheineen ja lähimpiä tuttuja. Monta ihanaa ihmistä jäi vielä kutsumatta, mutta kun tilat on rajalliset (pidetään bileet kotona), niin johonkinhan se raja on vedettävä. Nytkin tupa tulee olemaan ihan täynnä.

Minä lahjoin tuota toista puoliskoani aamulla villapaidalla. Tähän on ostettu langat kaksi vuotta sitten ja taisi tuo Ukkokulta luulla, ettei koskaan saisi karhupaitaa. Ähäkutti, yllätin sen tänään =).
Karhupaita, malli Novita Syksy 2010, koko L
Lanka Red Heart Denver ja karhu Kotikulta Anni-lankaa, yht. 500 g
Puikot 3,5 pyöröt

Karhun ompelin ohjeesta poiketen kokonaan silmukoita jäljentäen ja sain kuin sainkin sinne muutaman virheen mahtumaan. Mutta pitäähän siinä olla käsityön jälki =).

Onnea vielä kerran Rakas, perästä tullaan. On niin mukava vanheta yhdessä ♥.

3 kommenttia:

Neili kirjoitti...

Hienoja käsien töitä ja onnittelut aikamiehelle!

Pami kirjoitti...

Ihania kakkuja ja aivan ihana neule!
Ja onnittelut ukkokullallesi!! :-)

Marjut kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut! Sama merkkipäivä kuin äidilläni (85v).