maanantai 2. tammikuuta 2012

Tilastoharhaa

Kävin korjailemassa tuota viime vuoden valmistuneiden tilastoja. Pitkään piti miettiä mikä noiden sukkien määrässä / kiloissa oikein hänksättää, kun kiloja oli pareihin nähden turhan vähän.... No, kilot oli kohdallaan, sukkapareja oli vaan liikaa =(.  Ajattelinkin, että ei tuntunut itsestä siltä, että pareja olisi neuloutunut niin monta.

Ja kai se on luvattava täälläkin, vaikka viime postauksessa lupasin, etten lupaa mitään.... Facebookissa tuli möläytettyä, että ostan tänä vuonna vain 100 eurolla lankaa ja tuo ukkokulta tarttui siihen niin tiukasti kiinni, että onhan se nyt pidettävä. Etenkin kun hän lupasi ostaa sitten joululahjaksi minulle korun, jos lupaus pitää. Jo olemassa olevan varaston määrästä ei se ainakaan jää kiinni =).

4 kommenttia:

MariJ kirjoitti...

Sinun pitääkin sitten koluta kaikki lanka-alet, kerran lupauksesi perustuu euromäärään. ;) Kirppareiltakin voi löytyä edullisesti... :)

Neili kirjoitti...

Tsemppiä lupauksen pitoon.
Itsekin aion ostaa vain tarpeeseen tai parempi olisi suunnitella neuleita olemassa olevista langoista,,,

Minna kirjoitti...

Oijoi, rankka lupaus. Mutta tsemppiä toivotan lupauksen pitämiseen! Ite en noissa lanka-asioissa varsinaisesti luvannut mitään, mutta yritän yritän kaikenlaista. Viime vuosi meni vähäisin ostoin, mutta siinä oli se kesä kun ei vaan mikään käsitöihin liittyvä napannut. Enkä päässyt messuillekaan syksyllä. Tämä on nyt kuitenkin tämä vuosi. Ja vielä olen ollut lankaostoitta :)

Näppi kirjoitti...

Oi joi minkä luppauksen teit. Tosin sähän voit pyytää lankaa lahajaks... ;) Mulla tuo ois kyllä pitäny viime vuonna ihan heleposti, sillä ostin vain muutaman 7veikka kerän ja 4 kerää crystalia ja nekin alennuksesta.