sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Loma on loppumassa

Kirjoittelin äsken pitkän pätkän loman loppumistunnelmia, mutta ne hävisivät jonnekin bittiavaruuteen. Prkl, stna..... ja pari muuta valittua sanaa.

Mukavaa oli, ainakin kaikki työasiat ja normaalit arkirutiinit unohtuivat. Oli niin täydellisen erillaista tekemistä, hyvä niin. Lapsia, nuoria ja vähän vanhempiakin ihmisiä mahtui lomaviikoille, kaikkien kanssa oli mukavaa ja antoisia päiviä. Kiitos kaikille, tiedätte kyllä.

Loman aikana hankin lisää käsityötarvikkeita syksyä ja talven "pakkolomaa" varten. Joudun vuoden vaihteessa tekonivelleikkaukseen, joten tiedossa olevalle sairaslomalle pitää keksiä tekemistä sen voimistelun ja kävelyn lisäksi. Nyt on ostettu lankaa Pirtin Kehräämöltä, mosaiikkitarvikkeita Mosaiikkimiljöön Kenkäveron kesämyymälästä ja elokuvia sekä lukemista Anttilan alesta. Lankaa tuli budjetin rajoissa, onneksi Kehräämöllä oli ale (todellinen budjetti kulkee tuossa sivupalkissa) ja mosaiikkitarpeitakin maltillisesti, entisiäkin kun löytyy kaapista vielä. Kuusi pokkaria ja neljä elokuvaa, tosin elokuvat ovat enemmän Ukkokullan makuun, mutta vähän aikaa pärjätään niiden seurassa.

Käsitöitä ei ole tullut tehtyä näiden parin viikon aikana, on ollut niin paljon muuta tekemistä. Matkat olen kuitenkin neulonut, tuo Ukkokulta kun on huolehtinut ajamisesta. Pari vauvan myssyä Olet tärkeä- keräykseen on neulottu lisää, sukkapari on syntynyt ja olen jatkanut Winspangin neulomista. Neulottu silkkinuttu, joka oli pingoituksessa juhannuksen aikaan on nostettu pois patjalta, mutta sitä en ole jaksanut ommella enkä viimeistellä. Ehkäpä ensi viikolla on sen aika. Kunhan saan kuvattua ja dokumentoitua työt niin postaan sitten. Tänään pyörittelin pari (yht. 6 kpl) vyyhtejä kerälle, jotta on sitten heti mistä alkaa neulomaan. Ja Käly pyöritteli pari kerää, kiitos siitä.

Huomenna siis arki ja aherrus edessä. Pitääkin muistaa laittaa käsityö laukkuun menoon mukaan, sillä tässä kylässä alkaa kesäriennot ja ruuhkat. Normaaliin 15 min. kotimatkaan voi kulua huomisesta alkaen 1,5 tuntia, kiitos kesäruuhkan ja turistien.

Tätä tietä malttamattomana odottaen.... ne ruuhkat jää sitten unholaan, toivottavasti.

Ei kommentteja: