perjantai 21. syyskuuta 2012

Sukkia

Muita hommia pukkaa, tätäkin päivitystä on tehty kohta pari viikkoa =). Kerran jo yritin julkaista tätä, mutta bloggeri halusi jostain syystä tunkea sinne miljoona virhettä ja toistoa, vaikka tarkistin tekstin useaan kertaan. No, poistin silloin koko tarinan ja yritetään nyt uudelleen.

Tässä välissä on tehty muuttoa. Ei meidän omaa, vaan Lapsukaisen perheen. Tosin Ukkokullan kanssa myöhästyttiin varsinaisesta muutosta, mutta viime viikonlopuksikin oli jäänyt yhtä ja toista tehtävää, ainakin varsinaisille muuttajille. Ompelin kyllä kaksi päivää verhoja uuteen kotiin, ikkunat olivat niin erilaisia entiseen kotiin verrattuna, että yksikään verho ei käynyt sellaisenaan. Ja Lapsukainen osti metritolkulla uutta verhokangasta, joista tehtiin uuden kodin verhoja. Nyt heillä on ihana, heidän näköisensä koti. Sellainen, jossa on hyvä fiilis, kaikki tykkää. Mekin tykkäämme siitä ja etenkin talon asukkaista ;)

Matkalla sinne neuloin, en kylläkään näitä sukkia. Kotimatkalla en sitten enää jaksanutkaan tehdä muuta, kuin surffata kännykällä netissä. Sukat tuli tehtyä jo aikaisemmin. Lapsukainen halusi niitä pitkävartisia sukkia, tein sitten toisetkin. Ja parit muutkin sukat.
Lapsukaisen sukat, koko 37-38
Lanka Novita 7 veljestä raita, väri 834, 158 g
Puikot 3,5 mm
Papukaija-sukat, koko 37-38
Lanka Opal, väri 2306, 75 g
Puikot 3,5 mm 
 
Lasten keltaiset sukat, koko 30-31
Lanka Nalle kukkaketo, Minni, yht. 34 g
Puikot 3,5 mm
Jokin härö iski kuvaa ladatessa, se saa nyt kelvata. Sukkasatoonhan nämä ovat menossa, kun vaan ehtisin sinne ne ilmoitella.

Nyt puikoilla on huiveja, härpäkettä ja muutakin, sekä ristipistoilut on aloitettu. Siihen pitäisi keskittyä nyt viikonloppuna. Mutta sitä ennen huomenna menen kummipojan synttäreille. Pitää edustaa yksin, sillä Ukkokulta on telakkamontun pohjalla ja tulee kotiin kuulema kahden viikon päästä. Mitäs minä sitten sille mahdan, vaikka mielessä kovasti kapinoinkin ;).

1 kommentti:

Virpi kirjoitti...

Raita on valttia sukissakin, nättejä sukkia :)