sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Koruilua

Minulla on pitkään ollut pakottava tarve. Tarvitsin pinkin helmikaulakorun. Olisin tarvinnut niitä jo kesäkuun juhliin, mutta niitä en omistanut, enkä löytänyt paikallisista kaupoista. Tänä aamuna sitten lähdimme torille katselemaan, josko sieltä löytyisi meikäläisen tarpeisiin tyydytystä... Ihan ensimmäiseksi eksyimme kuitenkin Savonlinnan rantoja kiertävälle maisemaristeilylle. Oli ihan mukava katsella taas vaihteeksi kotikaupunkiaan toisesta vinkkelistä... järveltä nuo rannat näyttävät ihan erilaisilta.

Torilta löytyi niitä helmiäkin ja muitakin pinkkejä kaulakoruja, mutta suolainen hinta sai jättämään ne sinne torille. Helminauhasta neljäkymppiä on kyllä meikäläisen rahapussille ihan liikaa ja halvinkin koru maksoi yli kaksikymppiä... ehhei... en ostanut. Kotimatkalla poikkesimme paikalliseen halpahalliin ja sieltä löytyi monen värisiä puuhelmiä... Ongelmahan oli ratkaistu =).

Iltapäivällä käytin reilun tunnin askarteluun ja hiphei. Löytyi pinkkejä, sinisiä, punaisia ja monikirjavia helmiä.... Nyt on puuhelmipurkeista raapaistu pintaa ja meikäläisellä on monet helmet =). Nuo monikirjavat tein ihan sitä varten, kun syksyllä on pimeää, sataa vettä ja kaikki muutenkin potuttaa, niin laitan nuo ilopillerit kaulaan ja taas elämä hymyilee.

Jotenkin käy karvoissa sellainen kutina, että näitä puuhelmiä tarvitaan/halutaan myös mussukoiden kaulaan =). No, niitähän kyllä riittää, pitää vaan käydä ostamassa lisää ohutta kuminauhaa.

Nyt on sitten meikäläisenkin kesä alkanut; Ukkokulta tuli kotiin kesälomalle ja saan nukkua/herätä oman kultani vierestä. Ja aamut alkaa suukotellen ;)

1 kommentti:

möhönasu kirjoitti...

Ihania puisia kaulakoruja! Minäkin tykkään pitää helmiä aina aika ajoin :) ja varsinkin niitä on todella kiva askarrella.