sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

Fufoilun alkua


Tässäpä alku fufoilukuulle. Kuusi keskeneräistä ikivanhaa työtä löytyi kaapin pohjalta, ne pitäisi saattaa jonkinlaiseen päätökseen tämän kuun aikana =)
1.Pusero Novitan Tahiti-langasta, muutoin valmis, mutta huomasin, että olen tehnyt sen liian lyhyeksi. Pitäisi jatkaa etu- ja takakappaletta kerän verran, valmistunee tämän kuun aikana.
2. Salomonsolmuilla tehty huivinalku, viime keväänä ostetut Brilla-langat, huivi aloitettu joskus talven lopulla. Virkataan varmaankin valmiiksi, joskus.
3. Fifi-huivi, mistä lie HuutoNetistä ostetusta langasta. Aloitettu vuonna kivi ja kirves, valmistuu kun valmistuu. Ohutta ja keinokuituista.
4. Samos-langasta viime keväänä aloitettu pusero. Menee varmaankin purkuun. Ei innosta.
5. Novitan Hawaiji-langasta tehty pusero, hihat vain puuttuu. Jää harkintaan tehdäänkö hihat ja miten (neuloen/virkaten) vai jääkö topiksi.
6. Kiri-huivi Korialta viime keväänä ostetuista Bambu-langoista. Valmistuu varmaankin joskus, hidasta ohuen langan takia.

Näillä on ihan hyvä jatkaa, kun ottaa vielä huomioon nykyisen "aktiiviset" työt; parit sukat ja vauvaneuleet. Yhteensä keskeneräisiä on yhdeksän työtä. Pari ainakin pitäisi saada valmiiksi tämän kuun aikana. Mutta milloinka neulot, kun tämäkin päivä on mennyt valmistujaisjuhlissa ja istutellessa terassin ruukkuihin kukkia ;) Nyt on osa kesäkukista onneksi paikallaan, jatketaan ensi viikolla....

Ai niin, viikonlopun paras uutinen; rakas Mieheni on kotona lokakuun alkuun asti! Hänellä alkoi kesäloma ja minä saan herätä armaani viereltä monta aamua peräkkäin =) Niin ja en ostanut Helsingistä yhtään kerää lankaa! En tosin käynyt yhdessäkään lankakaupassa ja Anttilan lankaosaston kiersin tyylillä "kaikkea on".

2 kommenttia:

Ukkoseis kirjoitti...

Noista tekemättömistä vois todeta ,että mahtokohan kaikki kaapit avautua? Pikkasen epäilen, että noin vähän on tekemättömiä!?

Lapsukainen kirjoitti...

Sun olis pitänyt ottaa valmistujaisiin neulottava mukaan... ;).

Eiköhän niitä keskeneräisiä vielä jostakin kaapista löydy.. ;).