perjantai 17. lokakuuta 2008

Parittain

Tänään on perjantai ja meikäläisen etätyöpäivä, joten tässä sitä vietetään ruokatuntia =) Tämän viikon olen tehnyt pois ikuisuuden valmistumassa olleita töitä. Paitsi tämän yhden, joka on menossa Kälylle. Hän kun halusi mielummin liiat langat neulottuina kuin kerinä ;)

Falling Water Lace Scarf by Bonnie Sennot, koko 235 cm x 20 cm

Lanka Novita Rose Mohair, väri 306, 80 g

Puikot 5 mm pyöröt

Etsin mallineuleen Kauneimmat neulemallit kirjasta. Vähän ajan päästä sain ahaa-elämyksen, minähän olin jo tehnyt tällä mallilla huivin. Sen ohjeen vaan olin kaivanut Ravelrystä.
Toinen huivi on ollut tekeillä viime keväästä asti. Silloin näin Kehräämöllä upeita liukuvärjätystä langasta tehtyjä joustinneulehuiveja. Halusin heti itselleni samanlaisen. Kotiin kun pääsin, niin kerin heti vyyhdin ja aloin neulomaan. Mutta voi itku. Kädet eivät oikein kestä tuota Pirtin kehräämön villaakaan, joten huivia on tehty sentti kerrallaan. Nyt se on kuitenkin kasassa. Kaulassa sitä ei vain nähdä, ainakaan minun kaulassani. Kutittaa liikaa.

2o2n-perushuivi, koko 190 cm x 12 cm

Lanka Pirtin kerhräämön liukuvärjätty villa, 112 g

Puikot 3,5 mm pyöröt

Sukkasato on ollut vähän huonolla korjuulla meikäläisen osalta. On tullut niin paljon muuta neulottavaa. Jotain kuitenkin olen saanut pois sukkapuikoiltakin.

Perussukat, koko 37-38 ja 30-31
Lanka Novita Nalle Talvi, väri 872, yhteensä 104 g
Puikot 3,25 mm knitpicks
Näitä töitä näkyy ilmestyvän aina pareittain. Tai sitten vain on laiska bloggaamaan =) Mutta nyt on jatkettava töiden tekoa, jotta "pääsen pois töistä". Sitten jään odottelemaan armastani kotiin, laittamaan evästä (osan hän lupasi tuoda Heilistä Heinolasta, siellä on älyttömän hyvä lihatiski) ja lämmittämään saunaa. Viettäkää rentouttava viikonloppu! Toivottavasti ei sataisi paljon, niin voisi vähän tehdä pihatöitä.

6 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Kauniita huiveja!

Olen myös harkinnut liukuvärjätystä huivin tekoa. Näin niitä virolaisesta tehtyinä Tallinnassa ja olivat minusta niin upeita.

Kirsi kirjoitti...

Ihania huiveja! Täällä vietetään myös etäpäivää koulusta. Koulukirjoja en kyllä vielä ole avannut. Blogannut ja neulonut. Neulontavajetta kun on viikon ajalta.

Pami kirjoitti...

Jaahas, tuo ylempi meni taas kilometrin mittaiselle to do -listalle! :-) Aivan ihana!

Tiinuli kirjoitti...

Olet ollut ahkera!
Pidän kovasti tuosta vihreän huivin kuviosta, itseasiassa se on minullakin tehtävien (loputtomalla) listalla

Katja kirjoitti...

Ihania huiveja!

Hepsi kirjoitti...

Kauniita huiveja molemmat!