maanantai 7. joulukuuta 2009

Pientä valmistunutta

Kun on monta rautaa tulessa, niin mikään ei ehdi jäähtyä. Eli hyvin vähän putoaa neuleita pois puikoilta. Jotain pientä valmistuu kuitenkin =)
Mummon mussukan takki, koko n.75 cm
Lanka Zitron Trekking hand art, väri tobago (512), 93 g
Puikot 4 mm addipyöröt

Aloin tekemään takkia jo ennen kuin neiti oli syntynyt, joten väri on valittu sen mukaan, että käy pojalle sekä tytölle. Napit olisivat saaneet olla mukavammat, mutta nämä löytyi valmiina nappilaatikosta. Varmaan ihan käytettävä perustakki, en jaksanut keksiä siihen muuta jujua kuin tuon helmineuleen.

Sukkalaatikko alkaa pikkuhiljaa huveta, kun olen tyrkyttämällä tyrkyttänyt sukkia pitkin sukua. Saa siis tehdä uusia =) Kuvittelenko vaan, vai onko Nalle lanka muuttunut jotenkin kovaksi ja karkeaksi?
Olga-sukkien muunnelmat koko 37-38
Lanka Novita Nalle kevät, 66g
Puikot 3,5 mm sukkikset

Nyt on sitten viikko aikaa huilata, neuloa, huilata, neuloa...... Lauantaina olimme Miehen kanssa koko päivän ahkerana ja kun vielä iltapäivällä meinasin ahkeroida lisää ja otin siivousvälineitä kaapista, niin selkä sanoi naks ja poks. Entinen kulumavika ilmoitteli olemassa olostaan ja paheni illan ja yön aikana niin, etten päässyt enää sunnuntai-aamuna kunnolla kävelemään. Saati sitten, että olisin kumarrellut, nostanut tai kantanut mitään. Piti lähteä tutustumaan uuteen uljaaseen yhteispäivystykseen =) Onneksi lääkäri osasi määrätä lääkettä, joka helpottaa. Lisäksi tuli viikko huilia, ei tällä selällä kyllä istuttaisi koko päivää tietokoneen ääressä. Onneksi kädet toimii ja lankaa löytyy ;)

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Kauniit sukat ja soma takki! :)