maanantai 14. joulukuuta 2009

Vain ikävä jää....

Nämä kukat voisin lähettää VR:lle, joka jo toisen kerran toi minut perille ajoissa. Viime vuosien aikana olen istunut junan kyydissä useastikin ja jokaisen kerran se on ollut enemmän tai vähemmän myöhässä. Yleensä noin puolesta tunnista tuntiin välillä Savonlinna-Helsinki tai päin vastoin. Eilen pääsin kotiin jopa etuajassa. Isoin kiitos siitä kyllä kuuluu taajamajunalle, joka laukkasi pikakyytiä kotiin =)

Oli taas ihana tavata mummon Mussukka ja perhe. Neiti oli kasvanut kovasti ja osasi jo jutella sekä hymyillä mummolle. Meillä olikin monia mukavia jutteluhetkiä. Mummo vain kun ymmärtäisi mitä pikkuinen yrittää sanoa ;) Sen kyllä ymmärsin, että hän piti kovasti Tikrusta (unirievusta, jolla oli tiikerin turkki ja pää) sekä puuhamatosta, josta viikonloppuna oli käytössä vain osa. Pappa kylläkin veti pidemmän korren. Neiti kiukutteli minulle, mutta kun Pappa otti hänet syliinsä, niin sitten oltiin päivänpaistetta ja vain naureskeltiin. Höh, kaikki nämä suvun tytöt ovat olleet Papan parhaita kavereita, niin Mussukan äitikin =) Olkoot, minun puolesta ;)

Kuten jo arvasin, ei neulomisesta tullut oikein mitään. Yhdet sukat sain valmiiksi menomatkalla, sekä pipon. Sukat on vielä päättelemättä, ne ilmestyvät joskus tänne, mutta pipo jäi matkalleen. Ei siinä mitään ihmettä ollutkaan, peruspipo 2o2n-ribbiä. Nalle Coloria maastokuvioisena kului 47 g. Vävy vähän valitti, että pipo kiristää, mutta minä väitin, että niinhän teillä kaikilla hesalaisilla =) Onneksi ei pipo kiristänyt niin paljoa, ettei hermostunut anopin letkautuksiin!

Nyt voisi käpertyä viltin alle sohvan nurkkaan, oli sen verran tiukka päivä työmaalla. Sen sitä saa, kun makoilee viikon sairiksella. Ja huomenna sama meno jatkuu.... Yksi joulupukin juttukin on aluillaan puikoilla, onneksi pieni sellainen, että saan sen ajoissa valmiiksi.

2 kommenttia:

Ukkoseis kirjoitti...

Pappakaan ei päässyt kuin yhden kerran enemmän käymään pikku neidin luona, kun velvollisuus ja talvi kutsuu.
On taas lähdettävä työn ääreen perämeren jäitä särkemään, onneksi nähdään nappula taas jouluna!

Lapsukainen kirjoitti...

Se johtuu siitä, ettei me olla aitoja hesalaisia vaan tullaan "landelta" eli Kehä kolmosen ulkopuolelta.