torstai 17. kesäkuuta 2010

Arveluttava keräilykohde

Mies on keksinyt itselleen uuden keräilykohteen. Uskoisin, että hän on päättänyt kerätä kaikkien Suomen poliisilaitosten kirjekuoret. Minun mielestäni kyllä minun ja sukulaisten ottamat kuvat riittäisivät, mutta luultavasti hänestä on mukava ajella salamavalojen loisteessa ;) Muutaman kirjeen postipoika on kantanut kotiin ja viime viikonloppuna - vai oliko se jo edellisenä - ilmoitin armaalle ukkokullalleni, että seuraavan kerran valtion arpajaisvoiton saatuaan minä tsekkaan summan ja ostan samalla rahalla lankaa. Sitä en tiedä kumman onneksi on, että meidän ralli-räikkösellä on ollut nopeutta sen verran vähän yli rajoitusten, että on menty rikesakoilla. Toisaalta nyt olisi hyvä jo lopettaa, tämä alkaa käydä kalliiksi =)

Mutta hei, minä lähden nyt seikkailemaan nettilankakauppoihin =)

6 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Hih, tuo on hyvä vastine! Ensin aattelin, että onpa harvinainen harrastus... =)

Ukkoseis kirjoitti...

Varmaan pitää kohta hommata lisää kaappeja taloon, toivottavasti ei kuitenkaan...

Zelda kirjoitti...

Erinomaisen hyvä veto tuo:)

Pami kirjoitti...

Minä olen saanut vasta kaksi kuorta ja nekin huomautuksia! Eli keräilyni on vielä selkeästi epäonnistunutta! :-)

Mari kirjoitti...

No, harrastushan se on tuokin. Toivottavasti ei satu onnettomuuksia, jos ei ymmärrä pysyä nopeusrajoituksissa, se on sitten jo vähän ikävämpi keräilykohde.

Ja eikun lankaostoksille vaan! :)

intsu kirjoitti...

Joo,tuostapa minäkin saan idean tehdä samoin,jos niitä kirjeitä tulee... Viimeksi,kun poliisilaitokselta soitettiin,että pitäis mennä allekirjoittamaan sellainen lappu,joka oli koitunut hänen filmitähtenä olosta,niin mä kyllä konstaapelin kanssa neuvottelin,että jos muutettais vaknkeustuomioksi....:D Kerran häneltä on kortti mennyt hyllyllekin ylinopeuksista. Sepä olikin juhlallista,kun sain olla kuskina ja kun hän mun ajosta huomautteli tapansa mukaan,niin sanoin,että minäpä en ota kortittomalta neuvoja,en ensinnäkään:)