lauantai 14. toukokuuta 2011

Atshii, tirsk ja kiitos =)

Uutisissa juuri povattiin, että Suomi voittaa euroviisuissa. Mutta en oikein usko, että helvetti jäätyy kaksi kertaa ;) Kumma juttu, että tuolla Saksanmaalla tykätään noin mitäänsanomattomasta biisistä. Eri juttu on sitten Suomen huominen voitto, matsi on ainakin kova. Eilen mietin katsonko ottelun vai en, ja lopulta lähdin ensimmäisen erän jälkeen nukkumaan. Olisi kuulema kannattanut jatkaa katsomista loppuun asti. No, aina ei voi voittaa (vaikka Suomi voittikin).

Kovasti olen viikolla neulonut, samalla kun olen taas opetellut puhumaan yksin ;). Vaihtoehto kaksi, hiljaa oleminen, kun ei minulta oikein onnistu, on sen verran rokotettu gramofonin neulalla ja sukujuuretkin on puheliaasta Karjalasta. Onneksi on nuo kännykät ja ihanat ilmaiset puhelut Saunalahden liittymien kesken, niin pääsen pulisemaan nyt Lapsukaisenkin kanssa vähän halvemmalla, Ukkokulta soitteleekin jo firman piikkiin. Puikolla on vaan sen verran suurempi työ, että valmista ei ole tullut. Kerrankin olen malttanut tehdä yhtä työtä koko viikon, liekö syynä valmistumisaikataulun kireys. Tummaa lilaa Novitan Rose Mohair Luxustakin on metsästetty lisää Helsinkiä myöten. Onneksi sitä edes jostain saa vielä, muuten olisi ollut turhaa kiirehtiä.

Tänään vietin aivan erityisen mukavan päivän. Aamulla ajelimme vanhempieni kanssa Mikkelin Musiikkiopistolle kummipojan muskarin kevätjuhliin. Miten ihana tilaisuus; lasten esityksissä on aina jotain erityistä, olivatpa he tuttuja tai eivät. Kummipojan esitys oli tietysti ihan erityisen tärkeä, vaikka esiintyjää jännittikin niin, etteivät pupuleikkiin kuuluneet hypyt putkahtaneetkaan esille. Joka tapauksessa, vanhemmat, kahdet isovanhemmat, kummitäti ja serkkupoika taputtivat kovasti =) Siitä jatkoimme sitten suoraan veljen nelikymppisille. Tupa täynnä porukkaa, herkkuja pöydät notkuen ja mukava kesäkeli - paitsi se tuuli - tekivät juhlasta arvoisensa. Extraa minulle oli se, että Mussukat vanhempineen tulivat myös juhlaan mukaan.

Minä tästä jatkan taikajakun tekemistä ja niistelen nenäliinoja märäksi. Eilen iski tämän kevään ensimmäinen "koivukohtaus" ja nyt illalla jatkuu meno samanlaisena. Päivällä sain torpattua oireet juhlien ajaksi; käyttämällä taas koko lääkearsenaalin ja jotain tupla-annoksin. Ei ihan vielä tuo siedätys toimi, vaikka helpompi kevät tämä on kuin aikaisemmat. Entisinä keväinä olisin jo niin tukossa ja väsyksissä.

1 kommentti:

MariJ kirjoitti...

Voi, toivottavasti pian helpottaa allergioitten kanssa! Minulla on heinänuha - ei tosin virallisesti diagonosoitu, mutta itse todettu, kun aina samaan aikaan heinäkuussa alkaa se pärskintä. Ei puhettakaan, että voisin olla heinäkuussa ulkona! Muuten sitten astma tahtoo kiukutella keväisin ja kesäisin, mutta talvella taas pystyn vaikka 30 asteen pakkasella pyöräilemään, eikä astma sano mitään. :)

Minulla on tänään myös muskarin kevätjuhla; paitsi että olen lavalla oman kuopukseni kanssa esiintymässä (hän siis on käynyt vielä vanhempi-lapsi-ryhmässä), niin myös kolme omaa opetusryhmää esiintyy. Jännittää kovasti, että miten olen onnistunut lapsia harjoittamaan esitystä varten. Ensi viikolla on sitten vielä kaksi muuta kevätjuhlaa, jossa myös olen opettajan ominaisuudessa, joten tiedossa unettomia öitä... vaan sen jälkeen toivottavasti kevätväsymys hellittää! :D