maanantai 26. joulukuuta 2011

Joululahjoja

Tänä vuonna joulupukin muori oli kovin laiska heiluttamaan puikkoja. Mietinkin tässä jo päivänä muutamana, jos aloittaisi jo joululahjojen teon tammikuussa, ei tulisi turhaa kiirettä ja paniikkia. Niinhän minä olen kyllä luvannut joka vuosi aiemminkin =).

Nämä pehmeät paketit eivät ole kovin suosiossa nuorison keskuudessa, mutta tein niitä sillä uhallakin. Ostin kasan Novitan Noki-lankaa ja niistä tuli valmista ihan huomaamatta. Kummipoika sai neuletakin, taas. Liian ison tällä kertaa, kun mitoitus vähän petti. No, poika kyllä kasvaa tähän ennen seuraavaa joulua.
Kummipojan takki, koko 120 cm
Lanka Novitan Noki, väri 890, 268 g
Puikot 8 mm pyöröt

Takista tuli ihan kiva, pehmeä ja varmasti lämmin. Kunhan vaan saaja kasvaa takin sisään =) Takista jäljelle jääneet langat muodotuivat ensiksi tuubeiksi ja sitten kävin pari kerää lisää. nyt eri väristä. Pari tuubia niistä tuli, nyt on koko suvun poikajoukolle lämmikettä kaulaan.
Tuubikolmoset ja pikkuveli, koko 2 x teini, 1 x esiteini, 1 x nassikka ( 1o1n ribbiä )
Lanka Novitan Noki, värit 890 ja 888, yht. 366 g
Puikot 8 mm pyöröt

Vaikka nämä ovat tuubikolmoset ja pikkuveli, niin eivät sentään mene kaikki samaan perheeseen. Näitä saman ikäsiä ja kokoisia pojannassikoita on ympäri sukua. Toivottavasti tuubit lämmittävät kauloja laskettelurinteessä, ainakin niiden toive olisi =).

Ei kommentteja: