keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Sukkia pitkästä aikaa

Nämä sukat ovat olleet valmiina jo jonkin aikaa. Jostain syystä ne eivät ole vaan päätyneet tänne vielä. Sukkia on neulottu lähinnä automatkoilla, syksyn mittaan, kun vielä on nähnyt jotain neuloa matkatessa. Näin talvisin se ei onnistu muutoin kuin junamatkoilla......
Kielo-sukat, koko 38-39
Lanka Novita Nalle Kukkaketo, väri kielo 825, 80 g
Puikot 3,5 Knitpicksit

Sukat ovat ribbiä myös jalkaterän päällä, vaikka sitä ei kuvassa näy. Raitoja en jaksanut täsmätä mitenkään. Sukat menevät odottelmaan sitä, että velipoika kävisi kylässä sovittamassa näitä. Jos ne ovat sopivan kapeat, istuvat ja muutenkin kokoiset, niin näillä on sitten uusi koti =). Seuraavaksi otan puikoille ohuempaa lankaa, mielessäni velipojan jalat silloinkin.
Ruma-sukat, koko 35-36 
Lanka Drops Fabel, väri 162, 44 g
Puikot 3 mm Knitpicks

Nämä sukat tein polvekeraidallisiksi, mutta niiden väri on niin ruma, että varsista tuli kovin lyhyet, eikä onneksi sukatkaan olleet isot. Miten tälläinen väriyhdistelmä on pystytty laittamaan samaan kerään, sitä vaan ihmettelen.... Ensin meinasin näitä itselleni unisukiksi, mutta en otakaan. Näiden sukkien kanssa voisi nähdä pelkkiä painajaisia =).

"Onks pakko syödä puuroo vaikkei taho?
Onks pakko pittää rosollist vaikkei taho?
Onko pakko rumat villasukat kääriä pakettiin?
Onko pakko laulaa tiptap vaikkei taho?
Mie en ainakaan laula. Mie en taho."   -Jope Ruonansuu, Pakollinen joulu

2 kommenttia:

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Miekään en oikei taho, mutta tulee ja menee se joulu tahtomattakin. Oikein mukavaa joulunaikaa sinulle!

MariJ kirjoitti...

Ihania sukkia molemmat! :) Mulla on itellä samoista langoista tehdyt sukat, ja tykkään kyllä molempien väriyhdistelmistä, ja itseasiassa tuosta turkoosi-oranssista Fabelista tehdyt sukkani ovat ihan mun lempparit, niissä on molemmat lempivärini. :) Tein tosi pitkävartiset sukat, niissä väriyhdistelmä näyttää todella raikkaalta.

Minäkään en todellakaan taho. ;) Mulle joulu on vain ja ainoastaan kirkossa ja jouluevankeliumissa, enkä halua viettää sitä kotona ollenkaan. Töissä on ollut pakko laulaa pari kertaa tiptap. ;) Mut onneksi enimmäkseen sielläkin lauletaan ihan hengellisiä joululauluja. :) Mutta ei enää kotona jaksa. Onneks ei oo pakko. :)