lauantai 8. kesäkuuta 2013

Mittään ei tapahdu...

Täällä on taas aika kulunut kaikessa muussa kuin valmistuneissa käsitöissä. Töitä pitää tehdä, pihaa vahän sipistellä ja ennen kaikkea huilata =). Kaksi viikkoa sitten vietin viikon Mussukoiden kanssa, päiviin kuului leikkiä, metsäretkiä, herkkuhetkiä ja ihan vaan mummon sylissä oloa... Ja me kaikki nautittiin =). Ommeltut pipotkin kelpasivat päähän ja sen jälkeen niitä on pidetty aina ulkona ollessa.... Nyt mummolla on uusia kivoja trikoita, kunhan se vain saisi ompelukoneen laulamaan.

Ukkokultakin on ollut kotona minun seuranani kaksi viikkoa, huomenna taas käy tie työmaalle. Katsotaan tavataanko seuraavana perjantaina vai vasta juhannusaattona. Elämä on yllätyksiä täynnä ja nyt ei auta tehdä pitkän ajan suunnitelmia ;). Mutta niihin vähiin käsitöihin; nämä sukat ovat valmistuneet jo aika päivää sitten, nyt vasta muistin lisätä ne tänne.
 
Lasten sukat, koko 4v
Lanka Opal Romance, väri 6011, 36 g
Puikot 3, 5 mm

Muutakin pientä on tullut tehtyä, joka päivä on puikot kädessä. Mutta osa niistä on vielä julkisuuspimennossa ja osa odottaa isompaa kokonaisuutta... kyllä niistä vielä kuullaan. Ja mikä mukavinta, Lapsukainenkin on päässyt taas käsiksi käsitöihin, yhdessä opettelimme isoäidin neliön salat ja nyt alkaa sängynpeittoja syntymään... Ja pienet, ne halusivat kovin "langata" mummon keriä...kyllä tytöistä pikkuneulojia ja virkkaajia tehdään =).

Tänään vietimme taas mukavaa kesäpäivää maaseutumatkaillen, viime viikolla olimme talkootöissä vanhempien mökillä. Ihania päiviä takana ja monta mukavaa taas edessä. Se on kesä, kaikkea mukavaa tapahtuu =)

1 kommentti:

Lapsukainen kirjoitti...

Eiks sitä sanota ettei se omena kauas puusta putoa... saat sie sen kuvan julkasta täällä, jos haluut. Miulla oli hyvä ja kärsivällinen opettaja ♥