torstai 22. elokuuta 2013

Olet tärkeä

Savonlinnassa on kerätty käsitöitä hyväntekeväisyyteen Olet tärkeä-tempauksen alla jo pidemmän aikaa. Nyt kolmannen keräyksen myötä keräsimme kaikkea mahdollista käsin tehtyä lastenkoti Paimenlinnan ja Sos-lapsikylän hyväksi. Vielä on reilu viikko keräysaikaa, joten lopullista tulosta ei ole tiedossa, mutta minä vein tänään Katjalle muovikassillisen neuleita. Tässä alla tänä keväänä ja kesänä neulotut, lisäksi kaivelin siihen lisuketta laatikosta, johon kerään sellaisia töitä, joille ei ole tehdessä kohdetta.

Tiskirätit, kuvasta poiketen 15 kpl
Lankana Novita Samos, Samos Lollipop, Gloria (antiikkia), Novita Bambu, yht. 345 g
Puikot 3,5 ja 4 mm

Puuvillapiposet
Lanka Brazil (antiikkia) ja jokin tuntematon antiikkilanka, yht. 104 g

Kaulahuivi, koko unohtui mitata
Lanka jotain, 103 g
Puikot 4 mm
 
Akryylipiposet
Lanka Novita Tivoli, väri 822, yht. 168 g
Puikot 3,5 mm

Sainpa tuhottua näihin sellaisia antiikki- sekä puhumattomia lankoja, joille en omasta piiristä löytänyt saajaa. Ja pikkutöitä syntyi aina silloin tällöin muiden töiden välissä. Esimerkiksi tuo Tivoli näytti kivalta kerällä, mutta en sitten meinannut saada siitä mitään aikaiseksi. Noihin piposiin raidat rytmittyivät suht' mukavasti.

Joka ilta kun istuu puikot kädessä, niin töitä syntyy yli oman ja sukulaisten tarpeen... silloin on kiva lahjoittaa niitä niille, jotka tarvitsevat. Nyt seuraavaksi pitäisi sitten keksiä mitä haluan neuloa huomenna autokyydissä ja sitten sunnuntaina taas. Sillä välin en ennätä puikkoihin tarttua; mussukka-aikaa taas tiedossa =).

2 kommenttia:

MariJ kirjoitti...

Ihanan värisiä valmiita neuleita! :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Voiko tuohon siniseen huiviin (Kaulahuivi, koko unohtui mitata
Lanka jotain, 103 g
Puikot 4 mm) saada ohjetta jostain?
Terv. Susanna