perjantai 27. syyskuuta 2013

Varjosukkailua

Iso osa neulojia tekee parasta aikaa sukkia sukkasatoon, mutta minä jätin sen tänä vuonna väliin. Osaksi siksi, että unohdin ilmoittautua aikanaan, kun oli niin paljon muuta ajateltavaa. Mutta ainahan minä sukkia teen, oli sadonkorjuu tai ei. Nytkin on viimeisen kuukauden aikana syntynyt perussukkaa poikineen. Perussukkaa siksi, että niitä tarvitaan kumppareihin ja talvikenkiin ja hienot pitsi- tai palmikkoviritelmät painavat usein kengissä. Mutta tarkoituksena on näin sairiksen aikana tehdä niitä hienompiakin versioita kotikäyttöön. Etenkin nyt, kun meillä jouduttiin korjaamaan olohuoneen lattia ja uudella vaalealla parketilla ei meinaa raaskia kävellä kuin villasukilla ;)

Keltaiset sukat, koko 37-38
Lanka Drops Fabel, väri 903, 63 g
Puikot 3 mm

Nämä sukat ovat kuin auringonpaiste. Raikkaat kesäiset värit ja miten ihana lanka neuloa. Vaikka lanka on ohutta, niin Fabel neuloutuu nopeasti. Nämä sukat syntyivät muutamalla automatkalla etelä-Suomeen ja takaisin. Ja kerrankin raidat kohdallaan =).

Vauvan sukat
Lanka Drops Fabel, väri 903, 22 g
Puikot 3 mm

Lankakerän lopusta sain vielä aikaiseksi pienet vauvasukat. Nämä ovat mukaelma junasukista, kun tein muistin varaisesti, enkä tarkistanut ohjetta. Eihän se sitten ihan osunut....

Punaiset Pallas-sukat, koko 36-37
Lanka TeeTee Pallas, väri 56, 73 g
Puikot 3,5 mm

Pallasta löytyi lankakorista vielä muutama kerä ja tämäkin on niin mukavaa lankaa neuloa, että poishan se on tehtävä... Jännästi näissä sukissa toisessa kerässä kulki värit väärin päin, joten raidat eivät satu ollenkaan. Mutta haittaaks se?

Siniset Pallas-sukat, koko 38-39
Lanka TeeTee Pallas, väri 51, 80 g
Puikot 3,5 mm
Sinistä Pallasta oli myös pari kerää varastossa, nyt ne on käytetty sitten kaikki. Näissä osui raidatkin kohdalleen. Sanoinko jo, että tämä on yksi lempparilangoistani sukanneulonnassa?

Tässä sitä nyt sitten mennään. Päivä kerrallaan kuntoutetaan jalkaa taas toimivaksi, hauska seurata onko toipumisessa eroja, kun eri lääkäri leikkasi. Ainakin haava, mustelmat ja leikkaustyyli erosi... Hakasiakin haavaan tuli vähän enemmän. Edellisessä polvessa haava oli kiinni 37:llä hakasella, nyt niitä on niitattu 44 kpl. Kun tilasin niiden poistoaikaa työterveydestä, sovittiin suosiolla, että otan kaksi aikaa perätysten, ei se 15 minuuttia mihinkään riittäisi ;). Neulomislistalla on ensiksi pieniä lapasia. Mummon mussukat kuulema tarvitsevat läjän uusia ja mummohan niitä tekee.

4 kommenttia:

MariJ kirjoitti...

Kauniita sukkia!

Hepsi kirjoitti...

Ihanan hempeitä sukkia!

KristiinaS kirjoitti...

Herkullisen värisiä sukkia.
Tosi paljon kiitoksia kommentistasi Arctia toimistolautta virheestäni. Pitäis pysähtyä ajattelemaan eikä olettaa asioita. Hyvä kun korjasit tiedon.

- H - kirjoitti...

Nättejä sukkia.