torstai 28. marraskuuta 2013

Hatuttaa

Tässä pari viikkoa sitten tuli tilaus mussukoiden äidiltä, että lapsille voisi tehdä uudet kypärähatut.. Mummohan otti heti puikot käteen ja uutta lankaa niille. Reilun viikon päästä oli viemisinä jokaiselle uusi myssy.
 
Mussukoiden kypärähatut, koot 4 v - 1 v
Lanka Red Heart Shimmer, värit 0007, 0004 ja 0005, sekä Schachenmayr Bravo, väri 8182, yhteensä 369 g
Puikot 3,5 - 4.0 mm

Hatut kelpasivat heti käyttöön, oli hauska huomata, miten ne olivat heti rakkaat =). Vaikka minun mielestäni niissä on hieman tuotekehiteltävää, jotta tuo reunan resori asettuisi päässä mukavammin suojaamaan korvia ja otsaa.

Muutoin on tullut neulottua sukkia ja yksi revontulihuivi. Ne vain pitäisi vielä pingottaa, mitata ja kuvailla, jotta tänne päätyisivät. Nykyisin on niin paljon muuta tekemistä, kun aloittelen tässä uutta uraa tammikuun alussa. Jotkut teistä tietävätkin jo, että olen ostanut savonlinnalaisen lanka- ja käsityötarvikeliikkeen ja jatkan sen toimintaa tammikuusta lähtien. Meikäläisen unelma nuoruudesta on kulkenut tähän päivään ja nyt se toteutuu. Facebookista löydät jo Lankaamon =). Katsotaan jaksanko tehdä sille oman blogin, tällä hetkellä ei ole vielä resursseja siihen. Nyt etsitään hyviä lankoja hyllyyn, puikot löytyivät jo. Knit Prota löytyy hyllystä heti avajaisissa.

8 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Wau, mahtavaa Outi! Onneksi olkoon! Ihmettelinkin, kun laitoit tykkäämiskutsun naamakirjassa. Ensi kesänä pitää tulla käymään Lankaamossa.
Hienot kypärämyssyt!

Sini kirjoitti...

Tosiaan, onnittelut Lankaamosta, miula tais just taas ajatus katketa niin en ehtiny ehkä käydä kirjottamassa sulle.

Onko siula jossain ohje noille myssyille?

Outi kirjoitti...

Sini, tuo ohje oli jossain Kauneimmat käsityöt, Hatut ja myssyt lehdessä... jos haluat, niin voin skannata ohjeen sinulle.

routa kirjoitti...

oi ihanaa, onnittelut uudesta tulevasta urasta lankakauppiaana!

MariJ kirjoitti...

Ura uusi urkenevi - onnea! :) Ja ihania kypärämyssyjä!

Neili kirjoitti...

Onnea uudelle lankakauppiaalle.
Tulen varmasti käymään ainakin joskus kaupunkireissulla, vaikka en tarvitsekaan yhtään uutta lankaa. Eli yritän neuloa entistä enemmän, jotta pääsisin jopa ostoksille.

- H - kirjoitti...

Onnea uudelle uralle!

Täti Sininen kirjoitti...

Kauniit kypämyssyt!
Onnea uudelle lankakauppiaalle!