sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Jess, kotona!!

Mietteitä sunnuntai-illan ja loman lopuksi, seuraavassa ei ole päätä eikä häntää enenpää kuin mitään juontakaan, mutta who cares? Kunhan löpisen....

**Ihanaa, kotisohvalla saunapuhtaana ja neule kädessä. Voiko elämä olla mukavampaa??

**Kiitos kaikille synttärionnitteluja lähettäneille (blogin kautta, teksiviesteillä), myös Miehen puolesta. Vuosi on tullut taas molemmille lisää mittariin. Tai Miehelle tulee siis huomenna. Mutta iso kiitos Lapsukaiselle ja Vävylle ihanasta viikonlopusta, lahjoista, ym. ym. Iso Hali!! Ja Kattiselle myös hali, se on aika epeli! Onneksi allergiani on kestänyt tähän mennessä hyvin mukavan ystävämme. ps. Oliko sillä edes yhtään meitä ikävä ?!?

**Mikkelin kohdalla kotia tullessa alkoi jo persausta sen verran puuduttaa, että totesin tämän olevan pitkästä aikaa viimeinen matkustus. Tai ainakin tälläinen reissuviikko, jolloin mittariin kilahtaa yli 1500 km. Onneksi ei tarvinnut ajaa niistä yhtään, on niin kultainen tuo minun Mies. Tai onhan siinä yksi tekninen ongelmakin; en yllä ajaa Miehen autoa =) Kotiin kuitenkin kestettiin, molemmat, ja käytiin vielä tervehtimässä Isääni, Pappa sai taas kerran Päätaloa ;) Äiti oli paistanut läjän piirakoita, jotka tuhottiin siinä sivussa, nälkäisiä reissumiehiä ja -naisia kun oltiin.....

**Juu, koko matkan neuloin, mutta ei tullut vielä valmista. Osan matkaa olen tehnyt joulumuorin hommia ja tänään neuloskelin itselleni kutittamatonta kaulahuivia. Kaksi 50 g:n kerää tuhosin, mutta puolitoista on vielä jäljellä. Eli myöhemmin nähdään mitä on tikuteltu.

**Ai niin. Kyllä nuo Jarkko Valtee ja Osku Heiskanen ovat ammattilaisia! Maha kippurassa piti nauraa! Vauhtia ja "vaarallisia tilanteita" riitti, mutta joka sentti mikä pääsylippuihin uhrattiin oli arvoisensa. Jos joskus herrat osuvat tiellenne, niin tutustukaa, suosittelen lämpimästi =)

** Hesassa olisi ollut käsityömessutkin. En edes halunnut käydä. Mies vähän ihmetteli.

** Jeps. Nyt on loma/sairasloma lusittu, huomenna pitäisi orientuitua töihin. Saa nähdä mitä työpöydällä odottaa..... Mukavaa viikon alkua teillekin !!

2 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Eipä satuttu samaan teatteriin - minä oli Kaupunginteatterissa. Forumissa ja Stockalla kyllä kovasti katselin, josko vastaan tulisi "pieni" Outi, mutta ei tainnut tulla.

Onneksi olkoon vielä minultakin!

Lapsukainen ja Vävy kirjoitti...

Kattisella oli ikävä, kuten meilläkin. Maukuu parhaillaan ja etsii teitä ;). Kiitos teille loistavasta teatteriseurasta, olette rakkaita !