sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Sunnuntai-iltaa!

Oikein mukavaa ja rauhallista sunnuntai-iltaa. Vaikka se onkin kovin räntäsateinen, mutta onhan meillä (ainakin useimmilla) katto pään päällä ja sisällä lämmintä. Meillä ainakin on kovin lämmintä, sillä Mies innostui eilen illalla laittamaan puita takkaan vähän ehkä liikaakin =) Mutta en valita, jäi tänään minun lämmitysurakka väliin....

Käsitöitä ei ole ihan valmiiksi asti tullut, viimeistelyä vaille on kyllä kaksi piposta ja kaulahuivi. Ehkäpä ne päätyvät tänne asti alkuviikosta. Eilinen päivä vietettiin Miehen siskon ja serkun yhteisiä 50 v-juhlia. Lahjaksi veimme porukkalahjan lisäksi molemmille Revontuli-huivit oikeasta revontulilangasta. Oli oikein mukava juhla, saimme paljon erittäin hyvää syömistä ja juomista ja hyvää kakkua. Terveisiä vaan juhlakaluille, kehuimme neljästään kotimatkalla tarjoilua ja juhlan tunnelmaa, kiitos vielä kerran! Kotimatka vain oli kovin liukas ja sumuinen, onneksi pääsimme ehjinä kotiin.

Jotain on tapahtumassa lähiaikoina, isoja asioita, mutta niistä lisää joskus. Nämä tulevat kuitenkin vaikuttavat ajankäyttöön sen verran, että luulisin käsitöiden valmistumisten olevan aika harvassa lähiaikoina.

Nyt toivottelen oikein mukavaa viikonalkua teille ystävät! Tiivis viikko tiedossa ja viikonloppuna odotetut Lapsukaisen valmistumisjuhlat. Ihanaa, näen kaikki rakkaani taas koossa jälleen!

2 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Olet ahkeroinut neuleiden parissa monelaista kaunista ja lämmintä asustetta.
Juhlissa on välillä kiva käydä, on jotain mitä odottaa.

MarjutJ kirjoitti...

Meilläkin on tiedossa 50v juhlat ensi vuonna. Vielä on onneksi aikaa suunnitella lahjoja.