tiistai 6. lokakuuta 2009

Aisteista

Kirsi antoi tunnustuksen ja haastoi minut kertomaan aisteista. Joten sitä saa mitä tilaa =)
Tehtävän anto on seuraavanlainen
1. Laita tunnustus blogiisi.
2. Kirjaa sinne myös nämä säännöt.
3. Linkitä blogiin josta sait tunnustuksen.
4. Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne merkitsevät sinulle.
5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti.

  1. NÄKÖ; piti tunnustaa olevansa jo tarpeeksi vanha ja hankkia kaksiteholasit. Sen jälkeen näkökin on pelannut. Paitsi langanpujottaminen neulansilmään, liian pientä. Haluan nähdä ympärilläni raikkaita, voimakkaita värejä.
  2. KUULO; lapsena ja nuorena sairastetut korvatulehdukset ovat vaurioittaneet toisen korvan kuuloani. Siksi tykkäänkin ihmisistä, jotka eivät supattele puhuessaan. Saan minäkin selvää. Välillä on silti kiva olla hiljaisuudessa.
  3. HAJU; tuskin maltan päästä nuuskuttelemaan vauvan hajua =) se on paras haju mitä tiedän. Toisena tulee sireenin tuoksu. Se tuo aina monta hyvää muistoa mieleen. Muutoin saan päänsäryn voimakkaista haju- ja partavesistä.
  4. MAKU; maku on tärkeä. Kivoja asioita juhlistetaan herkuilla ja hyvillä mauilla. Tämän hetken hittimaku on uuniperuna ruohosipulituorejuustolla. Niin ja naisethan eivät pärjää ilman suklaan rauhoittavaa makua =)
  5. TUNTO; välillä tuntuu, että tuntoaistini on liiankin herkkä. Mies ainakin tietää herkät kohdat, mihin ei tarvitse kuin hipaista sormella..... Muutoin tunto on ollut kovilla keväästä syksyyn; liikaa fibromyalgiakipuja =(
Ja ne haastettavat. Enempiä erittelemättä; Jantta, Hepsi, Omppumato, Hisk It ja Taija.

2 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Yritän jossain vaiheessa siihen vastata. =)

Taija K kirjoitti...

Kiitos haasteesta. Vastailen jossain välissä, nyt täytyy rynnätä taas töihin!