lauantai 31. lokakuuta 2009

Perusasiat ne pystyssä pitää

Viikko on mennyt ihan perusasioissa; töitä, kaupassa käyntiä, peruskotihommia, yöunia ja taas rumba alusta. Mutta joskus on ihan kiva, kun ei ole tiedossa mitään isoja yllätyksiä. Perusasioita, perustahdissa. Neuleetkin ovat olleet ihan perusneuleita, ei mitään kommervenkkejä =)
Perussukat, koko 38-39
Lanka Novita 7 veljestä jättiraita, väri 865, 99 g
Puikot 3,5 mm bambusukkikset (aivan liian pienet minun käsialalleni)

Sukista meinasi tulla peltiä liian pienien puikkojen takia. Mutta loppujen lopuksi, kai niistä ihan käyttösukat syntyi. Viimoiset sukkasatoon, kokonaissaldoon tuli yhdeksän paria sukkia. Kahteen kuukauteen aika vähän, mutta tällä on nyt mentävä =)

Sukkien jälkeen tuli mieleen lapaset. Niitäkin varmaan kuluu tämän suvun piirissä talven aikana. Puikoille siis. Ja laiskuuttani en saanut liityttyä Lapaskuuhun. Teen lapasia ihan omaa tahtia, omaksi ilokseni, "varjolapastelen".
Peruslapaset, koko lasten
Lanka Järnbo Garn Vinga, väri 40653, 51 g
Puikot 4,5 mm ebensukkikset (joista päät alkavat rispaantua, ei hyvä)

Peukalot näyttävät ja tuntuvatkin hieman tiukoilta. Mutta kun kokeilin silmukka per puikko lisää, niin niistä tuli ihan liian suuret. Ota sitten kahdesta huonosta se vähemmän paha ;) Lapaset on meikäläiselle naftit, joten sopivat varmaan hyvin jollekin esipuberteettilaiselle....

Pami antoi blogissaan minulle tunnustuksen. Iso kiitos siitä. Olen taas tylsä ja laiska, enkä jaksa jakaa tätä eteenpäin. Ottakaa iloksenne jokainen, joka piipahtaa täällä!

Viikon päästä olemme ristiäisissä. Ihanaa kun näen taas mummon mussukan. Nyt on jo ihan kamala ikävä. Ja Hanna, iso kiitos tätäkin kautta postista. Valmista ihanasta langasta näet varmaan täällä joskus myöhemmin.

3 kommenttia:

Omppumato kirjoitti...

Perusjutut ovat monesti juuri niitä parhaita. Kauniit sukat ja lapaset!
Hyvää pyhäinpäivää!

Mari kirjoitti...

Nätit sukat ja noissa lapasissa on hauskannäköinen tuo "kuvio". :)

Marjut kirjoitti...

Perusjutut ne tiellä pitää!