perjantai 12. maaliskuuta 2010

Juhlaa koko elämä =)

Mummon mussukka perheineen on kohta täällä. Malttamattomana odotellaan, yritän tässä välissä päivittää vähän kuulumisia. Mies teki tänään vähän lumitöitä, eli pudotteli suurimman osan katon lumista alas. Ja nyt emme näe ulos =). Lunta on räystäitä myöten, etu- ja takapihalla. Se voi olla ensi syksy, ennen kuin nämä kasat ovat sulaneet.
Edellisestä Novitan lehdestä katselin, että kivan näköistä lankaa löytyi Pretty Babyn nimisenä. Ja kun etsin langan kaupasta ja hypistelin vähän keriä, niin pakkohan sitä oli ostaa. Ihanan pehmeää ja niin Mussukan äidin väristä. Lapsi raukka, häneltä ei vielä väri toiveita kysellä, sitä on otettava päälleen se mitä vanhemmat laittaa. Samaisesta Novitan lehdestä otin mittoja ja silmukoita sekä mallineuleen. Yhdistelyn tuloksena syntyi Mussukalle kevätpuku.
 Resoreja tein reilun mitan, niitä voi näin aluksi kääntää. Tämä kikka on havaittu hyväksi jo parikymmentä vuotta sitten, kun vaatteisiin  halusi tehdä vähän kasvunvaraa. Äkkiä ne ovat taas pieniä.
Mussukan nuttu, koko 75-80 cm
Lanka Novita Pretty Baby, väri 800, 116 g
Puikot 4 mm
Mussukan housut, koko 75-80 cm
Lanka Novita Pretty Baby, väri 800, 119 g
Puikot 4 mm
Huomenna emme laita villavaatteita päälle, vaan etsimme hienoimmat kretongit mitä kaapista löytyy. Iltapäivällä suunnistamme juhlimaan 70-vuotiasta Super-Pappaa (minun isääni) aluksi ravintolassa syöden ja sitten Supermummolassa juhlien. Super-Papan koko jälkikasvu on mukana ja siinä sitä piisaa vilinää ja vilskettä =)
- Huoh. Olipa homma, ekaksi kuvat eivät näkyneet ja kun latailin niitä yksi kerrallaan takaisin, siihen kului aikaa =(

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Onpa ihanat vauvaneuleet! :)

Hepsi kirjoitti...

Suloinen setti mussukalle!

Neili kirjoitti...

Meidän kinokset ovat sulaneet kyllä ennen juhannusta..
Somat mussukan vaatteet!

Näppi kirjoitti...

On kyllä kaunis tuo setti. Värikin niin hempeä.
Meillä kans kinoksia on varmaan syksyllä... :(