sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Maakuntamatkailua

Tänään on ajeltu Mikkeliin ja takaisin. Tai isä ajeli, minä olin vapaamatkustaja, kun kävin vanhempieni kanssa veljen pojan nimipäivillä. Ja mukana oli myös 8v-ystävämme, me "nuoriso" vallattiin takapenkki =) Matkaneulekin oli mukana, mutta lähinnä kotimatkan kulutin vastaamalla sata kertaa kysymykseen miten pitkä matka on vielä. Eli jopa tiheämmin kuin joka kilometri =)
Viikolla neuloin aika vähän, vasta perjantai-iltana alkoivat puikot taas suihkia. Tätä pipoakin on tehty varmaan pari viikkoa, on ollut muuta mukavaa Miehen kanssa.

Ribbipipo, koko naisten/miesten
Lanka Novita Puro Batik, väri 886, 75 g
Puikot 4 mm pyöröt
Voisin vaikka lyödä vetoa, että tämä piponen lörpsähtää alta aikayksikön. Vähän vetelän tuntuinen jo tuoreeltaan, en tiedä auttaisiko kuminauha vai iso pää =) Mutta kovin keväiset värit tässä on.
Jokunen viikko sitten minulle tuotiin Kälyn toimesta kaksi kerää lankaa, toiveena, että ne muuntuisivat sukiksi. Tokihan tuollaiset toiveet toteutetaan =) Kieloa ja ruusua, kukkakimppu meni tänään Mikkeliin.
Perussukat, koko naisten (37-38)
Lanka Novita Nalle Kukkaketo, väri 825 kielo, 80 g
Puikot 3,5 mm Knitpicks
Jaywalker-muunnelma sukat, koko naisten (37-38)
Lanka Novita Nalle Kukkaketo, väri 817 ruusu, 77 g
Puikot 3,5 mm Knitpics
Näissä sukissa lisäykset on tehty reilusti langankierroilla.
Nyt puikoilla on pitsimyssy, ajattelin antaa sen äidille perjantaina synttärilahjaksi; Revontuli-huivi (sain vihdoin kerittyä Lankakauppa Kujeesta ostetut vyyhdit) sekä muutamat sukat. Ja muutoin seuraava viikko sisältää kiireisiä työpäiviä, taloyhtiön yhtiökokousta, sähkömittareiden vaihtoa (minä olen vaan ovimikko) ja tietysti neulomista =)

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihania neuleita! :)

Hepsi kirjoitti...

Kauniita neuleita!