maanantai 5. huhtikuuta 2010

Paluu arkeen

Pääsiäinen alkaa olla jo selän takana. Palasin eilen myöhään kotiin ja nyt on ikävä kaikkia minun omia ihmisiäni. Etenkin Mussukan leveää hymyä. Olipa mukavaa viettää pyhä leikkien, nuo päivät vain kuluvat kovin nopeasti ohi. Päivä- ja yöunien aikaan sain heiluteltua puikkojakin. Jotain tuli tehtyä siis neulerintamallakin, vaikka enimmäkseen keskityin vauvan elämään. Nuttu lähti Savosta mukaan yhtä hihaa vailla - ja voila! Mussukka sai sen päälleen lauantaina. Ja ihan sopiva tuli.
Liivihameeseen sopiva nuttu, koko 6 kk (ehkä 70 cm)
Lanka Novita Puro Batik, väri 834, 137 g
Puikot 4 mm

Ja kun lankaa jäi monta kerää yli, niin jatkettiin samalla linjalla.
Piponen, koko 6 kk
Lanka Novita Puro Batik, väri 834, 34 g
Puikot 4 mm

Kuvan oton jälkeen virkkasin vielä nauhat, joilla myssy pysyy päässä. Muutoin se saattaisi pudota vauhdissa. Kauppareissulla koekäytössä ollut hattu osoittautui muuten ihan kivaksi, mutta se tuppasi valumaan silmille. Tumputkin väsäsin vielä sarjan jatkoksi, lankaa kului niihin 24 g. Kuvaaminen vain jäi, kun ne valmistuivat viittä vaille kotiin lähtöä. Vieläkin tuota lankaa on jäljellä, jotenkin vain tekisi välillä mieli neuloa jotain muuta. 

Tänään istun varmaan oman sohvan nurkassa, katselen vaikka tuon Toystory 2:n ja ikävöin minun rakkaitani. Sekä valmistaudun henkisesti neljään seuraavaan päivään, jotka tulevat olemaan kiireisiä töissä. Niiden jälkeen voinkin sitten aloittaa viimein talvilomani. Ja mikä parasta, saan viettää sen Miehen kanssa. Ja toki lähdemme myös katsomaan miten Mussukka perheineen jaksaa. Eli "varjopääsiäinen" on vasta reilun viikon päästä =)

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Soma nuttu ja myssy!

-maria- kirjoitti...

Kivoja neuleita - tuo Puro Batikin väri on mukava, voisi tytärtä viehättää kovasti!

Hepsi kirjoitti...

Oi-Oi-oi kuinka suloinen tyttönen suloisessa asussaan!

Sini kirjoitti...

Sujuvasti jätin lukematta kaiken ku keskityin vaan noihin ihaniin silmiin! Mikä rinsessa!

Näppi kirjoitti...

Kaunis setti pikkuisella. Jäi kyllä kaivelemaan millä ohojeella oot nuo teheny? Oisin kiinnostunu siittä.