perjantai 24. kesäkuuta 2011

Hyvää juhannusta!

Meidän juhannusperinteisiin kuuluu näkyjään se, että jotain on aina rakennettava =) Milloin ollaan tehty mökille terassia, milloin ollaan purettu takkaa. Tänä vuonna oli ohjelmassa piharemonttia. Ukkokulta on kyllä nyt ollut pääasiallisesti rakennusmestarina, minä olen vain ihastellut iltaisin päivän tuotoksia. Ja antanut ohjeita komennellut työmaalla ;). Tästä lähdettiin.
Yksi aamu (tosin melkein viikon myöhässä) ajoi sitten rautakaupan kuorma-auto pihaan ja kippasi lastinsa siihen. Ja Ukkokulta aloitti kävelyn etupihalta takapihalle ja takaisin.
Kivet menivät vähän laajemmalle alalle takapihalle. Viikon aikana pihakin muutti näköään. Loppurutistukseen Ukkokulta odotteli minun vapaapäivää. Minun piti olla kertomassa mikä entisestä penkistä säästetään ja mikä on rikkaruohoa. Sitä nimittäin riitti, kun tämä rouva ei ollut kehdannut kitkeä kukkapenkkiä pitkään aikaan.
Tänä aamuna sitten huhkittiin molemmat hiki hatussa (no joo, Ukkokulta kyllä monta kertaa minua enemmän) ja tehtiin penkki loppuun. Tai melkein. Luultiin nimittäin että 7 säkkiä multaa riittää. Ja heh, heh. Pitää hakea maanantaina kun puutarha aukeaa seuraavat 7 säkkiä.

Ja kasvejakin on etsittävä jostain lisää, vielä näyttää kovin tyhjältä minun kukkapenkkini. Onneksi Äiti ja Käly ovat luvanneet kaivella minulle taimen alkuja omista penkeistään.

Nyt pidämme taukoa rakennushommista ja nautimme juhannuksesta, hyvästä ruuasta ja juomasta. Me olemme kotona ihan kaksin ja huilaamme. Oikein hyvää juhannusta, eläkää ihmisiksi =)

6 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Hyvää juhannusta sinnekin päin!

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Mukavaa juhannusta sinulle!

seijap kirjoitti...

Oikein rauhaisaa juhannusta teille.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Huh, siinäpä on juhannusperinne :). Ihana tuo lukunuttu tuossa vähän alempana!

Hyvää jussinjatkoa!

- H - kirjoitti...

Hyvää juhannusta!

iso gnu kirjoitti...

Hyvää juhannuksen jatkoa!

Multaa menee aina yli odotusten.