tiistai 28. kesäkuuta 2011

Välillä jotain valmista neuletta

Ennen seuraavaa autossa istumissessiota on paras päivittää tänne jo valmiina olevat työt. Muutoin ne saattavat unohtua tässä loman tiimellyksessä. Huomenna auto starttaa taas kohti uusia seikkailuja ja siihen olen varautunut isolla kasalla lankaa ja muutamalla uudella työllä. Kyllä tämä mummo taas jaksaa istua etupenkillä =) Mutta lyhyestä virsi kaunis.
Sateenkaari-kaulahuivi, koko 12 cm x 178 cm
Lanka Novita 7 veljestä Raita, väri 822, 149 g
Puikot 4 mm

Ruuhkaisille kotimatkoille hankittu lankakerä muotoutui jonossa istuessa helmineuleiseksi kaulaliinaksi. Mitään käyttökohdetta tälle vielä ei ole, mutta ehkä näillä helteillä ei vielä kaulaliinaa tarvita. Ainakaan villaista =).
Modatut Kesävoi-sukat (ei jäljellä muuta kuin mallineule), koko 36-37
Lanka Schachenmayr Rheuma Thermal Wolle kaksinkertaisena, väri 2070, 62 g
Puikot 3,5 mm Knitpicks

Aluksi aloitin sukat yksinkertaisella langalla. Lanka oli niin ohutta, että tekisin näitä sukkia varmaan vieläkin, ellen olisi purkanut alkua ja tehnyt kaiken uudelleen kaksinkertaisella langalla. Nämä sukat ovat ihanan pehmeät ja niin valkoiset! Eli näiden tulevaisuus on meikäläisen unisukkina. 
Mutka-sukat, koko 35-36
Lanka Novita Wool Sävy, väri 830, 53 g
Puikot 3,5 mm Knitpicks

Lukunutusta jäi jäljelle 1,5 kerää lankaa. Loppujen lopuksi en saanut tuhottua kaikkea, vaikka yritin. Suurimman osan ainakin. Aika kiva neulepinta, vaikka yksinkertainen. 2o yhteen ja langankierto, puolelta ja toiselta =).
Pikkuruiset sukat, koko 27-28
Lanka Drops Fabel, väri 803, 31 g
Puikot 2,5 mm Knitpicks

Nämäkin sukat neuloutuivat, kun yritin (ja yritykseksi se jäikin) tuhota kerän lopun. Vielä siitä saisi yhdet, vähän pienemmät sukat, kokoa vauva. Jeps, mutta nyt on lähdettävä katselemaan mitä muuta kuin lankaa sitä ottaisi reissulle mukaan. Etenkin, kun ylihuomenna taidan tavata sellaisia kuuluisuuksia kuin Nuuskamuikkunen, Pikku-Myy ja Hemuli, muutamia vain mainitakseni =).

6 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Kauniita valmistuneita kaikki!

Villanne kirjoitti...

Kauniita neuleita!

MariJ kirjoitti...

Ihania neuleita!

Marjut kirjoitti...

Kivoja neuleita:) Ja hyvää Naantalin matkaa!

Oranssi kirjoitti...

Mukavan näköisiä kaikki, mutta mun ehdoton lemppari on mutkasukat. Herkut.

iso gnu kirjoitti...

Kauniita sukkia! Mullakin on tuota reumalankaa ja syksyllä kudoin äidille piitkät ranteen ja käsien nivelten lämmittimet. Reumaatikkona olivat hyvät hänelee, mutta mulla kesti, kesti ja kesti tehdä sitä 45 cm:n mittaisia juttuja. Lankaa menee vähän ja vielä on jäljellä, niistä vois tehdäkin sukat tai polven lämmittmiset kaksinkertaisena--kiitos vinkistä!