torstai 7. heinäkuuta 2011

Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee lämpimiä päiviä....

Ukkokullan ja minun yhteinen loma alkaa lähentyä loppuaan; maanantaina meidän kummankin pitäisi olla jo töissä. Päätettiin jo kuitenkin keväällä mennä jonnekin, tehdä jotain muuta kuin arkea ja remonttia ja kun vaihtoehtona olivat Imatran BigBand festivaalit tai Kuopion viinijuhlat, niin Kuopio vei voiton, ihan artistien takia. Minä tykkään kovasti Suvi Teräsniskasta ( ja Ukkokulta on pakko-opettu siinä sivussa ;) )
ja toinen illan esiintyjä oli Mamba. Mamba soitti vain ja ainoastaan hittikappaleitaan, joten tanssijalan vipatus oli taattu... (älä jätä minua, valokuvia, lauantai-ilta, kytkin paskana....)

Ihanan lämmin ilta ( ja maha täynnä aikaisemmin syötyä Fransmannin herkullista ruokaa ), hyvät esiintyjät ja sopivasti maisteltuna brasilialaisia viinejä. Täydellinen ilta. Tosin me vanhat ei jaksettu kuunnella Mambaa ihan valomerkkiin asti, vaan lähdettiin kävelemään hotellille jo hyvissä ajoin. Hotellissa tosin kuuntelin puoliyötä liikenteen melua ja käytävällä tapahtunutta, joten tänä iltana voi omassa petissä maistua uni makialle. Mukava breikki tavan arkeen ja jotain muuta kuin kotielämää..... Neulekin oli matkassa ja tein sitä menomatkan ja osan kotiin tuloakin, mutta sitten totesin lämpömittarin olevan ihan liian korkealla villan neulomiseen ja nautiskelin vaan maisemista loppumatkan. Pysähdys jätskikioskilla Kerman kanavalla helpotti kotimatkan hellettä.

Loppuviikko lomasta kuluu siis kotona, normaaleja kotihommia tehden ja kylässä käyden sekä vieraita kestiten. Kaksi viikkoa on ihan liian lyhyt aika kesälomalle, mutta näillä mennään tänä vuonna. Loman seuraavat kaksi viikkoa kun on varattu uudelle Mussukalle ja niiden entisten hoitamiselle sillä aikaa kun kolmatta tehdään =)

2 kommenttia:

Lapsukainen kirjoitti...

Ja mussukoiden vanhemmat arvostavat erityisen paljon tätä apua ja ovat kiitollisia, kun lomaa uhrataan...

Outi itse kirjoitti...

Ei se ole uhraus; se on ilo =)