tiistai 26. heinäkuuta 2011

Heinäkuu se hujahti....

Mihin se aika oikein menee, kun mitään ei ennätä, kaikki jää puolitiehen ja aina on työaamu?? Lisäksi on ollut niin kuumaa ja kosteaa, että se vähäinenkin energia kuluu ihan pelkkään hengissä selviämiseen =) No, niiden oikeiden töiden lisäksi on tullut käytyä shindo-hoidossa, opeteltu karppauksen alkeita ja myös istuttu sohvan nurkassa neulomassa. Aikaan on saatu vain kori täyteen keskeneräisiä ja aloitettuja töitä. Huh, miten kamalan näköistä....
Siinä näette pientä villatakkia (liian pientä alkuperäiseen tarkoitukseen), suurta pellavajakkua, päättelemätöntä sukkaa ja mitä kaikkea vielä.... loputon suo!

Viime viikonloppuna otettiin meidän varapoika, lainalapsi, mukaan ja lähdettiin Helsinkiin. Lainalapsi vietti suuren osan ajasta kummisetänsä (meidän Vävyn) kanssa rc-autoilla ajaen ja taisi nauttia koko viikonlopusta. Minä ja Ukkokulta leikimme pienten kanssa. Lapsukainen=äityliini sai vähän huilata, mutta touhusi myös meidän kanssa sisällä ja ulkona. Kolmas mussukka tuntui pitävän rajuja jumppatuokioita masussa ja helteessä ison masun kantaminen on täyttä työtä. (Onneksi minä tein tuon ainokaisen talvella..). Menomatkalla pysähdyimme Heinolassa, ensinnäkin hakemassa Heilasta kunnon lihaa etelään ja toiseksi pistäydyimme Robin Hoodissa. Mitään muuta sieltä ei tarttunut käteen, mutta minä pyörähdin siellä takanurkan lankahyllyllä. Sinne oli jo laitettu Novitan uutta Puroa, jota olin ajatellut kokeilla.
Sinistä ja punaista. Milloin vain ehtisi laittaa nämä puikoille.. Kotimatkalla taas pysähdyttiin veljen perheen luona ja siellä oli odottamassa minulle iloinen yllätys. Käly oli laittanut pakettiin kiitoksen heille neulotuista neuleista. Hän kyllä tietää mikä ilahduttaa neulojaa; lisälanka =) Iso kiitos vielä Kälylle, kyllä tuota lankaa olisi vielä riittänyt, mutta mielelläni minä nämä sukiksi väännän. Ties vaikka niistä joku pari löytäisi Rahulaan takaisin =).
Tällä viikolla pitäisi tyhjentää tuo meidän ainokainen marjapuska. Mustikoita olisi kuulema metsässä reilusti, mutta aika ja kunto eivät riitä sinne menemiseen. Täytyy siis ostaa muutama litra kaupasta pakastimeen. Marjoja tarvitaan nyt enemmän kuin edellisenä talvena, sillä olemme keksineet aamupalalle smoothien, hedelmiä, marjoja ja mehua/marjakeittoa sekaisin blenderiin ja sekoitus kohti ääntä!

1 kommentti:

amuk kirjoitti...

Tuo kasa keskeneräisiä neuletakkeja ym. on vain neulojan arkea. Meistä varmaan jokaiselta löytyy vastaava kasa ja ehkä jopa vuori jostakin kaapin kätköistä. Murhe ja stressi pois : ) Ihania lankoja olet saanut ja ostanut, hauskoja hetkiä niiden työstämisessä. Kivannäköisiä töitä myös sinun sivuillasi, tykkään.