tiistai 19. helmikuuta 2008

Eikä vieläkään mitään

Tuon rakkaan Miehen läsnäolo kotona aiheuttaa sen, ettei täällä ehditä paljoakaan neulomaan. Hän kun hemmottelee minua lämmittämällä joka päivä saunan, tekemällä herkkuruokaa ja syöttämällä ja juottamalla minua ihan liikaa =) Sanoinkin tuossa tänään ruokapöydässä, että ensi viikolla eväät köyhtyy ja eukko laihtuu ;) Ja sietääkin.

Tosin illalla alkaa olla muutenkin voimat vähissä, töissä on tällä hetkellä aika hektistä. Sitä sitten vaan ihmettelee telkkarin ääressä ja saa aikaan muutaman silmukan ennen nukkumaan menoa. Aikaiseksi on saatu vain yksi sukka ja pari käärmeen aihiota, mutta niitä ei keskeneräisenä viitsi esitellä. Mutta ensi viikonloppuna, kun istun taas täällä yksinäni, niin neulon raivopäisenä uutta - tai sitten meillä heiluu luuttu! Ja Lapsukainen, varaa lauantaina pitkä pinna puhelimen päähän, äiskä soittaa ja ruikuttaa.....

2 kommenttia:

Ukkoseis kirjoitti...

Uskokaa pois, on emännys kiukkunen viikonloppuna! Meikäläinen lähtee taas töihin perjantaina ja olen kolme viikkoa reissussa...!

Lapsukainen kirjoitti...

Kunhan soitat vaan ennen kuin mennään teatteriin, siellä ei kehtaa sitä kolmea tuntia puhelimessa istua... =). Olet rakas !