torstai 7. helmikuuta 2008

Urputustako? Ei kun väsymystä

Eilen en halunnut lääkäriltä enää sairaslomaa, halusin viimein töihin. Tänään olisin ollut jo valmis kesken päivän lähtemään kotiin..... Että osaisinpa päättää =)

Ei vainenkaan, ihan oikeasti oli ihan kiva mennä taas töihin, mutta se työn määrä! Se oli lannistaa minut heti alkuunsa. Sitten vain päätin, että tästä homma kerrallaan loppuun asti ja sitten uutta kehiin. Ja töitä tuli tehtyä jo tämän päivän aikana aika liuta. Ja aika liuta jäi vielä pöydälle :) Ja jos voisin antaa jollekulle lahjaksi sen pistävän selkäkivun, niin ollos hyvä vaan.

Kotimatkalla pistäydyin saman käytävän varrella olevassa paikallisen allergia ja astmayhdistyksen avointen ovien päivässä. Tuttujakin sieltä löytyi, terveisiä vaan Katjalle. Mukaan lähti voidenäytteitä neulomisesta vaurioituneen etusormen hoitoon. Kunhan tästä "pääsen" nukkumaan (vielä on katsottava House), niin testaan jotain voidetta. Ne ikkunoihin laitettavat siitepölysuojat jäivät kyllä kaivelemaan mieltä, pitäisiköhän niitä kokeilla ensi keväänä.

Nyt on etsittävä joku entinen työ käsille ja katsottava ensin miten mummot ja papat rokkaa K-70 ohjelmassa, sitten lääkäreiden ihmeelliseen maailmaan Housessa. Sitten kyllä jo kaivaudun peiton alle. Haleja rakkaat siellä ympäri maailmaa! Voisin antaa puoli valtakuntaa siitä, että te löytyisitte nyt täältä meidän olohuoneesta, mieluiten kaikki kolme! Ja heippa teillekin ystävät ja sukulaiset sekä blogitutut!

3 kommenttia:

katja_helena kirjoitti...

Kiva kun kävit :) oli oikein mukava nähdä. Miekii otin semmosen voiteen testiin. Tää siun uus blogi on oikein mukava ja nuo edellisen postauksen patalaput tose herkullisia. Voiku osais itekkii tehä tommosii...

Kiki kirjoitti...

Vaikka ei kärsisikään siitepölyallergiasta, mutta ikkunasta tulee pölyä sisälle niin suodattimet ovat paikallaan. Minulla on ikkunan takana koivuja ja siitepölyn määrä on valtava, mutta suodattimet ovat vähentäneet hyvin sisälle tulevan pölyn määrää ja samalla helpottaneet siivousta. Ikkunasta tulee myös muutakin pölyä kuin siitepölyt ja suodatin on paikallaa. Suosittelen.

tuijam kirjoitti...

Eikös ollutkin ikävä jakso Housessa? Tuon olisi voinut jättää katsomatta. =(
Kamala määrä töitä on paha silloin kun ei ole kunnossa. Minä mietin minkä jäykistymissairaus on iskenyt, selkä-hartiat-kaikki jäykkinä ja kipeät. Ensi viikolla ortopedille olkapäävaivan vuoksi. Ei kiva.

Patalaput ovat todella keväisen ja iloisen näköisiä!