torstai 28. helmikuuta 2008

Haukotus

Kuka lahjoittaisi vähän insipiraatiota, käsitöiden tekemisintoa ja paljon pirtsakkuutta? Täällä otettaisiin vastaan. Koko viikko on mennyt jonkinlaisen apatian kourissa, ihan oikeasti se taitaa olla vaan väsymystä. Olen saanut aikaan kokonaisen sukan, pari siltä vielä puuttuu. Niin. Ja olen harrastanut lääkitystä yhdessä nettiputiikissa. Joo, joo rakas Mies, ei sinne mennyt kuin ihan vähän Visaa..... maksu tulee vasta ensi kuussa ;) Sähköpostiin tuli jo ilmoitus, että tulossa ovat, siis langat, ei lasku.

Huomenna, sen jälkeen kun olen päivän tehnyt töitä keittiön pöydän ääressä, lupaan innostua neulomisesta. Ellen ole masentunut työn alle. Otin nimittäin vaikean-hankalan-työlään-yök -tilinpäätöksen teon mukaani, nyt sitä ei voi siirtää seuraavaan päivään =) Se on kivaa näissä etätöissä, että niitä voi tehdä verkkareissa ja villasukissa, kunhan vaan on kahvia ja musiikkia taustalla.

Mutta nyt minä kiipeän tuonne yläkertaan ja peiton alle. Ei tarvitse tänään edes Housea katsoa ;(

1 kommentti:

Päivi kirjoitti...

Täältä puhallan sinnepäin innostusta, toivottavasti tuulen suunta on oikea! Näin se on että toisinaan jaksaa/ ehtii enemmän ja välillä innostuksen keruun aika. Mukavaa tulevaa viikonloppua!