lauantai 1. maaliskuuta 2008

Jotain valmistunutta

Tänä aamuna meille tunkeutui joukko ötököitä sisään. Yksi niistä yritti naamioitua maton raidaksi, mutta huomasin ja kiinni jäivät =)


Nähtävästi ötököille oli meillä suotuisat olosuhteet, sillä ne päättivät parkkeerata itsensä ikkunan alle aurinkoon - ja yksi kehtasi jopa irvistellä sieltä.


3 kpl käärmeitä, malli oma (vaikutteita cittarin käärmeistä), 90 cm, 60 cm, 50 cm

Lanka Lidlin Las Vegas -tehostelanka, väri YM07, 200 g

Puikot 5 mm

Täytteenä vanua, silmät napeista ja suut + kieli virkkaamalla


Nahkat näille tuli luotua jo parisen viikkoa sitten, mutta vasta tänä aamuna iski inspiraatio käärmeiden täyttämiseen ja viimeistelyyn. Nyt mieli tekisi kokeilla todella pitkää käärmettä, siihen voisi käyttää vaikka jämälankoja ja tehdä raidallisen.


Samalla istunnolla päättelin parit sukat. Toiset olivat valmiina pitemmän aikaa, toiset valmistuivat eilisen illan aikana.


Perussukat, koko 36-37

Lanka Novita Kolibri, väri 13, 65 g

Puikot 4 mm sukkiksetJepyn polvekeraidalliset sukat, koko 38-39

Lanka 7 veljestä Raita, väri 895, 90 g

Puikot 4 mm ebensukkikset (joista yhden pää säröilee, argh)


Vielä olis esiteltävänä pari pipoa, mutta ne on niin tavallisia, etten taida edes kuvaa esille laittaa. Paitsi tästä, kypärästä ;)
Hattunen, koko iso nainen /mies, päänympärys n.60 cm

Lanka Novita Karuselli, väri 62, 90 g

Koukku 4 mm

Tästä piti tulla Vävylle autonkorjaushattu, korvaläppineen kaikkineen, mutta virkkauksesta tuli niin tiivistä ja jäykkää, että jos Vävy tämän päähänsä pistäisi, ei varmaankaan tuntuisi jos joku jakoavaimella päähän heittäsi =) Joten jäät ilman hattua vielä, Vävy. Sori. Tämä jätetään marinoitumaan kaappiin. Josko siitä jotain kehittäisi, joskus.

7 kommenttia:

tuijam kirjoitti...

voi hyvänen aika sentään, joko käärmeetkin ovat jo heränneet talvihorteestaan. Apuva. Ja hakevat sisältä lämpöä, ruokaa, leikkikavereita....

Ukkoseis kirjoitti...

Eikös se vävy pyytänytkin kypärää? Nyt sulla olis tarjolla aito uusiomalli! Pitää varmaan pyytää joku myrkyttäjä käymään kylässä, ennenkuin meikku kotiutuu lomille! On nuo matoset sen verran isoja, että tarviikohan niihin metsästysluvan?

Sini kirjoitti...

Haa! Mikä idea! Tuo jämälankakäärme siis =). Saisinkohan mie tehä semmosen meiän sohvalle. Ku ois tota vanuakin vaikka miten paljon..

Minna kirjoitti...

Mainioita käärmeitä :O) Ja jämälankakäärme on loistava idea! Niille jämälangoille, mitä on aivan liian paljon, on niin vaikea keksiä mitään älyllistä käyttöä. Eikä pois tietenkään mitään raaski laittaa.

Niin ja kivoja sukkia taas kuten aina :O)

katja_helena kirjoitti...

Tykkään käärmeistä. Meillä jo asustaa yks jämälanka käärme ja se vierailee välillä päivkodissakin :)

Marjo kirjoitti...

Näistä käärmeistä voi sanoa, että ihania ovat! Käyttökelpoinen idea tuo jämälankakäärme, pitää laittaa korvan taakse.

Lapsukainen kirjoitti...

Älä päästä niitä käärmeitä tänne etelään saakka, ettei ne syö meidän pehmorottia... Muutoin täytyy etsiä järeämmät aseet torjuntaan.. Toisaalta Oldsissa/Leppiksessä voisikin asua käärmyläinen takapenkillä... Hmm...