tiistai 4. maaliskuuta 2008

Kun on hätä, niin on pakko

Digiboxi ilmoitti heti kun laitoin sen päälle, että uusi ohjelmistopäivitys olisi, halutaanko. No, painelin ok:ta ilman miettimistä. Kääks. Se päivittikin oikein kunnon päivityksen, boxista löytyi vain radiokanavia päivityksen päätteeksi. Ja Sydämen asialla oli alkamassa. Ei kun kanavahakua päälle, sen olin opetellut vasta viime viikolla (Mies hoitaa meillä nämä hommat), mutta kun kone kysyi pin-koodia!! Auts, en ollut ikina kuullutkaan mikä se voisi olla. Rohkea se rokan syö ja kokeilin 1-2-3-4, ei onnistunut. Seuraava kokeilu 0-0-0-0, jees! Kanavat löytyivät. Kerkesin tämän päivän jaksoon ihan hyvin mukaan. Nyt vaan on hakusessa suosikkilista. Se on kyllä ihan ok, entisellään, mutta miten saan sen oletukseksi? Nyt pitää kanavat hakea kirjaston kautta, käyhän se näinkin, hidastaa vain menemistä. Kunhan saan tuon armaan Mieheni puhelimen päähän, niin täytyy kysäistä apua. Tosin viime kerralla hän totesi, että siinäpä etsit ja kokeilet =) Toivottavasti koko boxi ei ole ihan sekaisin siiheksi kun Mies tulee kotiin ;)

Mitähän seuraavaksi. Eilen alkoi auto temppuilla ja korjaamon pojat tekivät vähän (lue: aika verran) ylimääräistä, ilman kysymättä. Taisi olla hiljaista ja halusivat hankkia päivän palkan, niinpä jouduin sen maksumieheksi. Pitäsiköhän opetella myös korjaaman auto, sillä aikaa kun Mies on töissä? Hänen kotona ollessa ei olla tarvittu autokorjaamon apuja.

Postissa olisi iso kokoinen kirje. Hiplailtavaa todennäköisesti, kun ei ole tuota aviosiippaa tällä hetkellä hiplailtavissa. Niitä lankoja olisi jo lähellä, en vaan jaksanut enää kotiin tultua lähteä liikenteeseen uudelleen.

Sori, tuli vali-vali. Tämä vaan on taas yksi sellainen päivä, jolloin en tykkää tästä talvi-leskenä olosta.

Ei kommentteja: