sunnuntai 30. maaliskuuta 2008

Sukkalankaa

Kotiin on palattu ja reissu heitetty. Mukavaa oli, tietenkin. Ihanaa oli taas nähdä teitä Lapsukainen ja Vävy!
Eilen tuli vietettyä shoppailupäivää, tai jaksettiin vain osa siitä. Sitten tuli nälkä ja väsy. Vihreästä vyyhdistä löytyi sukkalankaa ja Anttilasta RoseMohairia. Niin ja uusi ystävämme Muu vahtii kuvassa ruusupuisia sormikaspuikkoja, jotka tarttuivat mukaan myös Vihreästä vyyhdistä.OnLinen sukkalankaa taas pätkärääkättynä 150 g:n keriä, tulosssa varmaankin sukkia ;) sekä suunnitelmissa huivi mohairista. Hillitsin himoni ja hallitsin haluni, enkä ostanut koko puotia tyhjäksi, jäi teillekin jotain =) Sormikaspuikot on muuten vain 10 cm pitkiä, joten Vävy antoi haasteen; jos niillä neulominen onnistuu, niin se varmaan onnistuu myös coctailtikuilla.
Onnistuihan se! Tosin en jatkanut työtä tuon pidemmälle, tikut olivat kovin rosoisia ja ihan älyttömän teräviä, joten kämmenet olivat lujilla. (Ihan pakko elvistellä sen verran, että kuva on otettu meikäläisen uudella kännykällä; kuvista tulee aika hyviä, eikö?)

5 kommenttia:

amma kirjoitti...

Ihanaa lankaa!!! Noitten jämä puikkojen jälkeen normi puikot tuntuuvat huiman pitkiltä

MarjutJ kirjoitti...

Upeita lankoja! Minä en saa edes meidän digikameralla yhtä hyviä kuvia kuin nuo ovat.

Helmis kirjoitti...

Vau, noilla langoilla viikko lähteekin taas mukavasti käyntiin :).

Minä kärvistelen täällä sumean kuvaruudun takana, johon valitettavasti ei uusi kamera auta. Siitä tulikin mieleen, että pitäisi varmaan tänään vähän huhuilla sen läppärin perään....

>Hyvää viikkoa!!

Tiinuli kirjoitti...

Voi miten ihania lankoja,, nam nam,, kyllä nyt kelpaa neuloa !!

Kirsi kirjoitti...

Ihania lankoja ja nuo puikot.Noita sietääkin vartioida.