perjantai 21. maaliskuuta 2008

Minä, suuri Viherpeukalo ;)

Olen jo monen blogin kommentteihin valittanut, ettei meidän ruohot oikein ole kasvaneet tänä vuonna. Tässä vähän todistusaineistoa, tänä aamuna otettu kuva.

Samaa kyllä valitti veljen vaimokin, ei kasva ruoho, ei. Eli jossain muussa täytyy olla vika kuin meikäläisen kasvin kasvatuksessa..... Olisiko kuun asento ihan väärä?

Tänään on piipahdettu katsomassa miten kummipoika on kasvanut. Oli. Piti lähestyä vain varovasti, vierastaminen on jo tuttu juttu. Terveisiä vaan sinne vähän enemmän läntiseen Savoon, oli kiva taas nähdä! Saisikohan nuo isot veljet jossain vaiheessa kesää meille lainaan vähäksi aikaa? Meilläkin olisi joskus lapsia (ei kun varhaisteinejä), kun ei tuo oma edes eksy tänne asti ;)

Nyt minä otan esiin sukankutimen ja yritän saada edes pienet sukat valmiiksi tänä viikonloppuna. Huomenna ei varmaan jaksa neuloa, pitää lähteä äidin ja isän luo syömään karjalanpiirakoita ja muita herkkuja... Ylihuomenna voisi sitten tsekata anopin antimet =)

5 kommenttia:

iso gnu kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä!

Tarja kirjoitti...

Hih! Mä katoin ensin, (kun en huomannut noita ruohonalkuja), että mitä mysliä se on laittanut mämmin päälle!
Mukavaa pääsiäisaikaa!

Anonyymi kirjoitti...

Vika taitaa olla kasvattajassa, sillä meillä ruoho kasvaa hyvin ja on tuuhea... =).

Lapsukainen ja vävy eksyyvät taas jossakin välissä siihen suuntaan, mutta onneksi te tulette tännepäin viikon päästä...

Sartsa kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä.
Laitoitko sitä kanankakkaa...?

kangaskasa kirjoitti...

Minun ruohoni (ohra) näyttää vielä onnettomammalta. Viime vuonna se kasvoi upeaksi, ja nyt vain muutama hassu heinä pystyssä.

Iloista pääsiäistä!