torstai 27. maaliskuuta 2008

Hyvää viikonloppua!

Kävin äsken vastaamassa gradu-kyselyyn, (http://digiumenterprise.com/answer/survey.asp?sid=191870&answerer=382&chk=9G7E8DDF&dt=39536.3396195949) käykää tekin. Jotenkin vain tuntui siltä, että vastasin samaan kysymykseen monta kertaa...... vastasin kuitenkin.

Tällä viikolla olen viettänyt monen monta tuntia terveyskeskuksella. Mukana on ollut salomoninsolmuilla tehty huivi. Aika monta ihmistä sitä on käynyt ihailemassa ja monelle olen luvannut ohjeita solmujen tekoon. Onneksi Novitan sivuilla on hyvät ohjeet kopioida.....

Huomenna suunnataan etelään.... toivottavasti lunta ei sada niin paljon kuin parin viime päivän aikana. Lapsukaisen ja Vävyn luokse käy tie, pitkästä aikaa. Ihana nähdä huomenna, on ollut jo kova ikävä! Matkaan lähtee tietysti käsityöt, meinasin ottaa Kiri-huivin alun mukaan, tulee sekin jonkun verran tehtyä. Ja lauantaiksi on tilattu jo kyyti Hakaniemen halliin, on vähän "pula" sukkalangoista ;) Mutta oikein mukavaa viikonlopun alkua, palataan asiaan alkuviikosta, katsotaan onko reissun aikana saatu muutakin aikaan kuin kasa uutta lankaa ;)

Edit. korjasin tuota linkkiä kyselyyn, jostain syystä se ei vaan tahdo toimia oikein....

2 kommenttia:

Tiinatuuli kirjoitti...

yritin käydä vastaamassa tuohon kyselyyn, mutta linkin takana vaan toivotettiin että Kiitos vastauksestasi... Mitähän kautta sinne pääsisi vastaamaan...?

Outi kirjoitti...

Linkki on nyt korjattu!