maanantai 24. maaliskuuta 2008

Hiljaa hyvä tulee

Viime lokakuussa, langanostolakon aikaan, lankesin näihin Nina-keriin ja aloittelin niistä takkia itselleni. Sen piti valmistua jouluksi, hmm.. Valmistui pääsiäiseksi, tosin viime metreillä tännekin. Viimeistelin takin tänään.
Pitsineuletakki, malli Novita talvi 2007, nro 65
Lanka Novita Nina, väri 633(?), joulunpunainen, 450 g
Puikot 4 mm pitsiaddipyöröt

Takki onnistui malliin nähden ihan hyvin, vähän pidensin ja kaula-aukkoa pienensin tekemällä enemmän joustinneuletta. Mutta. Jotenkin tuo hihamalli on kummallinen, tuntuu kuin kävelisi Batman-viitta päällä, kainalot on jossain muualla kuin minulla ovat. Kai tätä tulee kuitenkin pidettyä, jo ihan sen takia, että valmistuminen vei niin kauan.... Mutta katsokaas nappeja, ne ovat parasta; Mieheni vaahterasta värkkäämät!


Muutoin on vietetty rauhallista pyhäpäivää. Kävimme paikallisella ABC:lla syömässä "tamperelaisittain", olinkin kärttänyt reissua jo viime syksystä asti =) Huomenna alkaisi arki ja mahdollisimman rankalla tavalla. Pitäsi heittää reissu "kipupolille" saamaan apuja tuohon ikuiseen selkäsärkyyn. Minut on jo peloiteltu ikävillä hoitokeinoilla, joten otan Miehen mukaan kädestä pitämään.

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Takki on kaunis ja napit myös. Tsemppiä kipuhoitoihin!