tiistai 27. toukokuuta 2008

Kyllä täällä jotain tehdään

Vaikka päivitystahti on hieman hiipunut, niin kyllä täällä silti neulotaan! Nyt vasta innostuin viimeistelemään, pingoittelemaan ja päättelemään langanpäitä. Tässäpä tulokset:

Kiri-huivi, koko 200 cm x 95 cm
Lanka Novita Florica, väri 016, 190 g
Puikot 4 mm Addin pitsipyöröt
Huivia on tehty kuin Iisakin kirkkoa, aina vähän silloin tällöin. Neule oli usein mukana automatkoilla ja kai sitä muutama rivi tuli tehtyä omalla sohvallakin. Malli on jo selkäpiissä, mitään muuta ei tarvinnut enää ohjeesta tarkistaa kuin reunan aloitus =) Aika iso tästä tuli, mutta ihan kiva.
Perussukat, varsi ja päällinen 2o2n, koko 38-39
Lanka Online Supersocke, väri fantasy color 1015, 86 g
Puikot 3,5 mm bambut (lyhyet)

Näitä sukkia väänsin ensin Oulun Sokos-hotellissa, sitten kotimatkalla ja viikolla viimein sain tehtyä loppuun. Ei mitään mainittavaa, perussukat ensi talvelle.

Kummipojan hatut, koko n.75 cm
Lanka Novita Spektri Plus, väri ??, 70 g ja Novita Nalle Colori, väri maastokuvioinen, 45 g
Puikot 3 mm ja 4 mm

Ei, en ole unohtanut, että tälläiset oli jo blogissani ja postaisin ne uudelleen =) Edelliset olivat vain "hieman" suuria ja kummitädin oli kokeiltava josko syntyisi vähän sopivampaa. Tänään tuli kuva kännykkään, että hyvät olivat. Himpun vielä reiluja, mutta silmät sentään näkyvät jo hatun alta ;) Kohta kummipoika on jo niin iso, ettei hän huoli näitä vauvan hattuja!

Näillä sitten mennään tästä eteenpäin. Harvinaista, että minulta löytyy vain kaksi keskeneräistä työtä (ellei oteta huomioon niitä kaappien perille "hukkuneita"). Vuoronperään keltaista ja tiikeriä. KnitPicksit ovat muuten hyvät neulomaankin!

2 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Komea huivi ja monta muuta työtä. Ahkerana olet ollut:)

Kirsi kirjoitti...

Ihana huivi taas. kateellisena kattelin edellisen postauksen puikkoja. Miulla kun ei ole kuin yhdet