torstai 22. toukokuuta 2008

Torstai on toivoa täynnä

Heh, ostetaan hyvä otsikko! Mihin tämäkin viikko hävisi? Ei ole ollut edes kamalan kiire, mutta aina on ollut mukamas tärkeämpää kuin blogin päivitys =) Eipä silti, ei tässä ole mitään uutta blogattavaakaan, Kiri on edelleenkin pingoittamatta ja sukat kuvaamatta. Ja niissä sukissa ei ole edes mitään kuvattavaakaan, ihan perussukkia molemmat parit.

Olen minä välillä yrittänyt neuloa tilaustyötä ja vauvan housut on nyt siinä tilassa, että molemmat lahkeet ovat haaroissa ja pitäisi laittaa ne yhdelle puikolle. Sekä kummipojan hattu on neulottu, ompelu puuttuu. Ehkäpä tässä viikonlopun aikana jotain edistystä tapahtuukin, ainakin suunnitelmissa olisi. Ja niin olisi myös puutarhahommia, siskon nelikymppisiä (hyvin rauhalliset juhlat), siivoamista ja pyykin pesua. Eli saisinko ostettua jokusen tunnin vuorokautta kohti lisää, kiitos. Mielummin halvalla, tilin saldo ei tällä hetkellä päätä huimaa ;)

Niin, siitä minun piti kertomani, että kävin eilen aika mielenkiintoisessa tutkimuksessa sairaalassa. ENMG-tutkimus, eli lihassähkö- ja hermoratatutkimus ei ollutkaan maineensa veroinen! Kuulin etukäteen kauhutarinoita tutkimuksesta, mutta vaikka se kesti pitkään (45 min.), niin kyllä ne sähkärit kesti. Oli ihan kiva seurata miten jalka tanssi ripaskaa ihan tahtomattaan =) Ainoa ikävämpi juttu oli kun neula lyötiin isoon reisilihakseen ja sitä piti sitten jännittää. Silloin tuntui melkoisen ikävältä. Nyt on sitten kunnolla "rokotettu", pistoksia tuli ihoon varmaan parikymmentä - ja nyt on mustelmia yhtä monta! Mutta jos joku on menossa ko. tutkimukseen, niin voin lohduttaa, että joskus gynekologilla on ikävämpää.

Edelliseen postaukseen viitaten, voin kertoa oululaisille, että kyllä täällä meilläkin on ollut viileää. Meillä vaan on kevät hieman pidemmällä kuin siellä. Jossain vaiheessa haluan käydä Oulussa myös keskellä kesää, etenkin Nallikarin rannoilla, nyt siellä oli kylmää ja ankeaa. Kesällä on varmaan kaunista!

3 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

en ole uskaltanut piipahtaa tuossa liikeessä. Kukkaro ei saata kestää vierailua siellä.

Tupuna kirjoitti...

Olen myös käynyt ENMG-tutkimuksessa parikin kertaa, eikä mulla ole mitään kauhua siihen jäänyt. Eka kerta tietty jännitti enemmän, kun asia oli uusi.

Stella kirjoitti...

Hyvä, kun tutkimus ei ollut huhujen mukainen. Nyt vain pikaista paranemista mustelmista!
Monta rautaa on tulessa sinulla käsitöiden saralla, että hurjan ahkera olet :o)