sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Terveisiä Oulusta!

Oulu on ihan kiva kaupunki, siellä on erittäin ystävällisiä ihmisiä, paljon tekemistä, mutta ihan älyttömän kylmä! Ja siellä tuulee kovaa!


Lauantain aamupäivä vietettiin Tietomaassa, se on ihan mukava paikka näin vanhallekin. Mutta eikös meissä jokaisessa asu leikkivä lapsi sisällä ;) Kaupungilla kävellessä palelin ihan sairaasti ja etsin kaupoista käsineitä, ei löytynyt. Lankaa olisi kyllä ollut mukana ja puikkojakin tehdä itse, mutta ei ollut aikaa! Illalla naurettiin sitten vedet silmissä Semmareiden konsertissa, oli taas ihan mahdottaman mukavaa.

Kotimatka aiheutti vähän ylimääräistä kutkutusta mahan pohjaan, kun sadan kilometrin pituisella matkalla satoi lunta niin paljon kuin taivaalta mahtui. Heh, meidän kesälomareissu =)

Jostain syystä puikot eivät heiluneet kotimatkalla niin kiivaasti kuin mennessä, sain vain yhden sukan (aloittelin jo sitä iltaisin hotellilla) ja toisen varren valmiiksi. Valmiit sukat kuvailen jossain vaiheessa kun ennätän, nyt ei jaksa (täytyy toipua aikaerosta ;) )


Lankakaupat kiersin tekemällä ikkunaostoksia, en jaksanut sisälle asti raahautua. Anttilasta jäi kuitenkin käsiin langat yhteen tilaustyöhön. Akryyliä (ja halpaa sellaista) kaikki, mutta kokemus on opettanut, että jos teet vauvan pukuja sellaiselle ihmiselle, joka ei langoista paljoakaan tiedä, niin villavaatteista tulee ensimmäisessä pesussa nukenvaatteita. Siksipä langan pitää olla sellaista, että sen voi huoleta heittää pesukoneeseen. Eikä nyppyyntyminenkään ole vauvan vaatteissa kovin kummoista; ei ne ehdi nyppyyntyä, kun jo menevät pieniksi. Ja sitä paitsi, tiedän, että vaatteiden tilaaja on sen verran pihi, että kalliimmat langat olisivat jo aiheuttaneet lievän sydänkohtauksen ;)

Ai niin, meinasi ihan unohtua, hatut kummipojalle menivät perille, mutta voi onnetonta. Poikaparka hukkui niihin! Nyt on langat ostettuna seuraavaan satsiin ja mallihattu tulossa. Eiköhän se seuraavalla kerralla onnistu!

Vauvan hatut, koko 80-90 cm
Lanka kirjava jämä sukkalankaa, vihreä Novita Spektri plus, väri , yht 100g
Puikot 3,5 mm pyöröt

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Tervetuloa Ouluun toistekin! :) Yritäpä joskus osua neuletapaamisen aikaan, niin saatat tavata monta kivaa ihmistä. :)

MarjutJ kirjoitti...

Kiva 'kesälomareissu' teillä, vaikka kotimatkaa lumisade haittasikin.

Tiinatuuli kirjoitti...

Voi kun olisi ollut mukava päästä itsekin Semmareita kuulemaan. En ollut yhtään edes perillä että täällä Oulussa edes olivat... Ja eipä täällä aina kylmä ole, Vappuna taisi olla lämpimämpää ku Savonlinnassa :D