torstai 15. toukokuuta 2008

Viikonlopun odotusta

Heh. Miulla on taas kesäloma! Tosin vaan huominen päivä ja sekin viime vuoden rippeitä. Mutta meillä on kesälomareissu tiedossa =) Huomenaamuna suunnataan auton nokka kohti Oulua. Tai minä istun neulomassa kartanlukijan paikalla ja Mies huristelee autolla, hän kyllä tietää tien, onhan hän ajellut Ouluun tänäkin talvena muutaman kerran. Kyselin tuossa äsken Mieheltäni, että otanko mukaan vain entisen sukan neulomisen, vai pitäisikö ottaa jokin huivin tekelekin mukaan, niin hän käski ottaa mukaan molemmat, tietä kuulema piisaa ;)

Yhden työn - melkein Ufon - sain puikoilta tänä aamuna. Olen tehnyt Kiri-huivia aina autossa ja muutenkin matkustellessa ja siitä puuttui vain pari riviä. Tämän viikon olenkin sitten tahkonnut niitä, muutama, mutta toooooosi pitkä kerros teetti töitä. Mytty on valmis ja poissa puikoilta.Nyt odottelen, että joku kotitonttu pingoittelisi sen sillä aikaa kun itse huvittelen tuolla maailmalla =) Paremmat tiedot projektista lisäilen sitten kun huivi on esittelykuntoinen, nyt vain kerron, että se on neulottu Novitan Floricasta.

Puhelinkin soi tänään ja vastailin tuntemattomaan numeroon. Äidin ja isän naapuri (ja entinen työkaveri) siellä soitteli, että elokuun lopussa hän saa kappaleen kolmatta sukupolvea. Ja että neuloisinko vauvalle jotain, kun hän ei enää oikein jaksa ja kykene. Lupasin ja sitten vasta sain tietää mihin lupauduin! Takki, housut, myssy, tumput ja tossut, jostain tosi hyvästä vauvalangasta! Uskoisin, että hänen mielestään hyvä vauvalanga on Novitan Woolia, mutta olisiko teillä ehdotusta, löytyisikö vielä jotain parempaa ja pehmeämpää? Tästä kylästähän ei ihmeitä löydy, mutta netti ja Helsingin lankakaupat ovat jos ei oman niin kaverin käsivarren päässä, joten siitä tuskin ongelmaa tulee.

Viikonlopun aikana en pääse päivittelemään, saati lukemaan blogeja. Joten viettäkää oikein mukava toukokuun viikonloppu, meillä se menee joulukonsertin merkeissä!

3 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Ota paljon mukavia kässyjä mukaan.
Mukavaa lomaa.

MarjutJ kirjoitti...

Hauskaa lomaa! Aina pitää olla riittävästi käsitöitä mukana :)

Helmis kirjoitti...

Mä suosittelisin Lanettia, vaikken olekaan sitä itse kauhean paljon käyttänyt. Parhaat vauvaneuleeni tein itse Bambinosta, mutta nyt käyttäisin ehkä mieluiten tosiaan Lanettia.
Wool tuntuu kuluvan käytössä vähän nuhjaantuneen näköiseksi.
Lanett on kyllä ohuempaa, mutta jälki ihanan pehmoista..