maanantai 14. heinäkuuta 2008

Kotona ollaan, taas.

Lapsukaisen ja Vävyn luona oli mukava käydä! Ja käytäisi useamminkin, jos he asuisivat vähän lähempänä =) Tämä päivä on tehty matkaa etelästä kotiin päin. Eikä mitään tavanomaista, pikaista reittiä, vaan Heinolan Heilin (lähiruokatori ABC:n vieressä, aivan ihana paikka) jälkeen otettiin suunta kohti pieniä teitä ja pikkukyliä.... Lomalla tehtiin tietysti käsitöitä...... vauvan hattu ompelussa eilen.....
Ja tässä kuva "saaliista", vain Pirtin kehräämön lankoja. Mitäs olivat muut kiinni ;) Olisin käynyt Priimassa, mutta ei kun niin ei, mitäs olevat lauantaisin kiinni =( Kaksi vyyhtiä ekaluokan lankaa, neljä "sekundaa". Mutta puolet halvempaa.... huiveja tiedossa.... Paikan päällä näin huivin, joka oli tehty ihan 202n pitkäksi kaulahuiviksi liukuvärjätystä. Aivan ihana! Pakko saada!
Tämän pinon sain muuten valmiiksi, mutta lankojen päättelyt ja nappien ompelut puuttuu. Hatun ja sukat sain tehtyä matkan päällä. Huomenna olisi loppujen paikka, sitten voisin luovuttaa setin eteenpäin. Toivottavasti kelpaavat. Huomenna ehkä enemmän kuvia.....

Niin, tänään käytiin herkkuja hakemassa pitkin matkaa. Lahden ABC:tä maukasta leipää (oli vielä lämmintä kun ostettiin), Heinolan Heinistä pihvejä ja leikkeleitä (suosittelemisen arvoinen lihatiski) sekä Ollinmäen viinitilalta tilaviinejä. Kotiin kun tultiin, niin lämmitettiin heti sauna ja sen jälkeen paistettiin pihvit ja juotiin pieni pullo (375 ml) tilaviiniä. Voidaan suositella, kaikille (ei mitään ale-ruokaa, mutta herkkuja).
Huomenna alkaisi loma ihan kotioloissa, ilman lainalapsia. Ihan salaa toivon, että sataisi koko päivän vettä, niin saisi viettää laiskottelupäivän, ei maton pesua, ei puutarhahommia. Sen sijaan neulomista, lukemista (Da Vinci koodi vielä kesken, niin, en ole lukenut sitä vielä) ja pieniä sisähommia =)

4 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Oo, DaVinci-koodi. Voisinkin lukea sen uudestaan. Tai ne molemmat. Tykkäsin hirveesti.

Mari kirjoitti...

Kivanvärisiä lankaostoksia sinulla! Da Vinci on hyvä, ja kannattaa lukea myös muut Dan Brownit. :)

Tupuna kirjoitti...

Jospa Esteri toteuttaisi toiveesi:)

MarjutJ kirjoitti...

Langat ovat kauniita. Varmasti niistä tulee upeita huiveja! Täällä ainakin on tänään satanut :)