maanantai 21. heinäkuuta 2008

Työn täyteinen viimeinen lomaviikko

Ihan ekaksi, iso kiitos kaikille kommentoineille! Vaikka harvoin tulen kommentin perässä kommentoimaan (pyrin kommentoimaan blogissa käydessäni, jos sanottavaa on, mutta jos ei runosuoni silloin luista, niin myöhemmin), niin luen kaikki kommentit mielenkiinnolla ja kiitollisuudella! Kiva kun käytte jättämässä puumerkkinne!

Yksi kaulahuivi on tehty tällävälin valmiiksi, mutta... Se on mittaamatta, punnitsematta ja valokuvaamatta, niin ei vielä raportoidakaan. Tässä on pari päivää mennyt tyhjennellessä yhtä huonetta. Miten 14,5 neliön huoneeseen voikaan mahtua noin paljon tavaraa!!! Tosin siellä oli kaksi isoa kirjahyllyä ja kaksi useampi osaista kaappia plus pikkulipasto - ja ne olivat syöneet miljuuna kiloa kirjoja ja muuta roinaa =) Sitä on nyt Miehen kanssa yritelty piilotella muualle taloon, ja viety kierrätykseenkin (sekä roskikseen), jotta huone saadaan tyhjäksi ja remonttiin (lattiat ylös, pohjan tarkistus, lattiat, sähköt ja seinät uusiksi, yksi "vanhan ajan komero" purkuun jne. jne.) Apuva!! Lapsukainen ja Vävy, täällä tarvittaisiin talkooapua =) Ja kun en saanut kotona tarpeeksi hikoilla, niin kävin vielä päivällä salilla tunnin rehkimässä. Onkohan järkikultani enää tallella ;) Jään miettimään sitä tähän sohvalle ja jatkan ostoskassin virkkausta. Viimeisiä rivejä viedään.

Ai niin, vein tilaustyön perille tässä viikonloppuna ja siihen oltiin kovin tyytyväisiä. Kai tuo vauvan setti sitten onnistui, ainakin ajoi tarkoituksensa.

5 kommenttia:

Lapsukainen kirjoitti...

Muuten tulisimme mielellämme, mutta ainakin tuo mun esimies ei tykkäisi ideasta... Vaikka voisihan sen verhota sairaslomaan... ;). Teidän olisi pitänyt ajoittaa tuo remppa syyskuulle... Ja mähän lupasin tehdä osuuteni, kokoan sen lipaston =).

Intsu kirjoitti...

Kiitos taas vierailusta sivuillani! Sulla o tosi söpö tuo vauvanasu aikaisemmassa postauksessa! Siivonnut minäkin olen meidän makuuhuoneen ja mullakin on siellä viisi korkeaa isoa kaappia ja suuri lipasto,jossa on isot laatikostot tavaraa täynnä ja yöpöydät ja niissä tilavat laatikot ja vielä arkku. Kaksi isoa jätesäkillistä lahjoitin kirpparille:)Nyt on taas tilaa ja turhat roinat pois!

Outi kirjoitti...

Jeps Lapsukainen, saat todellakin koota sen lipaston =)

Tiinuli kirjoitti...

Ihan varmasti olivat tyytyväisiä vauvan settiin,, sehän on ihana!
Kovin onkin työntäyteinen sun lomaviikkoa! Koitahan kuitenkin ujuttaa mukaan vähän huiliakin!

MarjutJ kirjoitti...

Juu tiedetään, miten paljon tavaraa voi mahtua yhteen huoneeseen; saati sitten kolmeen niin kuin meillä :)