lauantai 14. helmikuuta 2009

Hyvää ystävänpäivää!

Tämän takia Käly kävi Pirtin kehräämöllä ja laittoi minulle lankalähetyksen. Nyt voin jo julkaista kuvia, kun lahjansaaja on tänään pakettinsa saanut. Kälyn äiti juhlii tänään perheensä kesken pyöreitä vuosia ja minulta pyydettiin neulonta-apua. Revontuli huivi tilattiin liukuvärjätystä ja langan väri oli ihan sattumalta sama kuin mitä aikaisemmin neulomassani huivissa. Tämä vain oli yhtä säiettä ohuempaa ja neuloessa minulla oli paksummat puikot. Ja tästä tuli paljon parempi kuin ensimmäinen.
Revontuli-huivi, koko 195 cm x 100 cm
Lanka Pirtin Kehräämön liukuvärjätty villa, 205 g
Puikot 5 mm addin pitsipyöröt
Pyysin ostamaan lankaa saman verran kuin ensimmäiseen huiviin, mutta sitä tulikin liikaa. Lopusta langasta tein sitten samaan pakettiin kapea kaulahuivin jatketulla helmineuleella. Tässäkin värit liukuu tosi kauniisti. Olin tyytyväinen itsekin =)
Helmineule kaulahuivi, 195 cm x 15 cm
Lanka Pirtin kehräämön liukuvärjätty villa, 93 g
Puikot 4 mm

Nyt tässä pakkaamisen lomassa teen uutta Revontulta, löysin vielä liukuvärjättyä sinistä varastoistani. Sitten ne on käytetty. Muutoin ei lanka ihan heti lopu. Tänään "paljastui" Miehelle taas yksi paikka, joka oli täynnä lankaa ;) Nyt ne kerät alkavat olla pakattu.

Eilen meillä oli todellinen perjantai ja 13. päivä! Mätkittiin päähän ihan urakalla ja v-käyrä alkoi kohota aika korkealle. Myyntihommelit vähän mutkistuivat, eikä meillä maanantaina tehdä muuta kuin osteta. Onneksi suurin osa nuorisosta on fiksua ja kunnollista väkeä, mutta valitettavasti joukkoon mahtuu myös kaikenlaisia taivaanrannan maalareita, joilla on elämisen taidot vähän vielä hakusessa. Huoh. Joitain pitäisi opettaa -pesäpallomailalla =)

7 kommenttia:

Ukkoseis kirjoitti...

Katotaan miten paljon niitä lankoja vielä löytyykin! Kokeillaan tässä muuton lomassa ottaa joku kuva "lankakasasta".

Mari kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää! :)

intsu kirjoitti...

Kiitos! Hyvää Ystävänpäivän iltaa Sinullekin. Juuri kotiuduin. Aah,miten kauniit huivit olet tehnyt ja kauniista langoista.

Omppumato kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää!
Ihania huiveja!

Stella kirjoitti...

Mukavaa ystävänpäivän myöhäisiltaa ja voimia muuttopuuhiin! Kauniita käsitöitä olet saanut valmiiksi - jännä, miten samasta liukuvärjätystä langasta tehdyt neuleet ovat kuitenkin ihan erinäköisiä, että ei uskoisi niissä olevan samalla tavalla värjättyä lankaa. Minulla meni koko ystävänpäivä Tampereella Pirkkahallissa Kirja-, Asta- ja Keräilymessuilla ihmetellessä :)

Hepsi kirjoitti...

Kauniita huiveja molemmat!

Pakkausintoa!

MarjutJ kirjoitti...

Onpa kauniita huiveja!

Toivottavasti myyntihommat onnistuu ilman pesäpallomailaa:)