torstai 5. helmikuuta 2009

Kiirettä pittää....

Arpajaisvoitot ovat löytäneet omistajansa, onneksi posti ei hukannut niitä. Muutoinkin luottamus postiin on tämän viikon aikana palautunut, Lapsukainenkin sai kirjeensä ihan ajallaan. Omppumadolle lähetin joka kakkoselle vaaleanpunaisen kerän, se kun oli hänen lempivärinsä.
Neili sai taas paksua lapaslankaa ja lankaan sopivat puikot. Nyt ei pitäisi talven antaa pistellä =) Molemmille lähti myös käsirasvaa, neulojanhan on pidettävä hyvää huolta käsistään.
Jeps. Viikko on taas melkein mennyttä. Töissä on niin kiirettä, että kun puhaltaa työpäivän täysillä, niin illalla on melkoisen tyhjä olo. Kolmeen viikkoon en ole edes kysellyt sukulaisten kuulumisia, mitä nyt olen Lapsukaiselle soittanut. Noloa. Jotain olen kuitenkin saanut aikaan tässä sohvannurkassa huilatessani. Tilaustyönä valmistui sukat.
Monkey-sukat, koko 39
Lanka Trekking XXL, väri 284, 65 g
Puikot 2,5 mm Knitpicks
Tein sukkiin omalla mallilla kantapäät ja varpaat, en jaksanut kaivaa ohjetta esiin näitä varten... Tarvittiin siis saapassukat, mutta koska nämä tulivat naiselle syntymäpäivälahjaksi, halusin tehdä niihin vähän pitsiä.
Jee, huomenna on hyvä päivä! Tai ainakin ilta! Kunhan ensin paahdan päivän kotona tilinpäätöksiä, niin illalla saan oman kultani kotiin!! Alkaa olla jo ikävä, siitä on kolme viikkoa kun nähtiin. Nuo puhelumaratonit eivät oikein pärjää kasvotusten puhumiselle. Eikä niitä suukkoja saa puhelimen välityksellä =)

Mutta nyt palaan taas sorvin ääreen (tai siis puikkojen), tekeillä on jotain kivaa Lapsukaiselle ja Vävylle. Ajan mittaan nähdään mitä puikoilta putoaa.....

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Kivat palkinnot! Tottakai synttärilahjassa pitää olla pitsiä:)